Μουντιάλ 2018: Ματς-φωτιά ανάμεσα σε Ρωσία και Αίγυπτο -Στη «μάχη» και ο 8ος Ομιλος - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Ματς-φωτιά ανάμεσα σε Ρωσία και Αίγυπτο -Στη «μάχη» και ο 8ος Ομιλος

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τρία παιχνίδια περιλαμβάνει σήμερα το μενού του Μουντιάλ 2018.

Στις 15:00, στο Σαράνσκ, η Κολομβία αντιμετωπίζει την Ιαπωνία, στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής του όγδοου ομίλου του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η ομάδα του Χοσέ Πέκερμαν θέλει φέτος να κάνει την υπέρβαση στη διοργάνωση. Ο Χάμες Ροντρίγκες αναμένεται να αγωνιστεί παρά τις μυϊκές ενοχλήσεις, ενώ για τους Ιάπωνες ο Ακίρα Νισίνο δεν υπολογίζει στον τραυματία Σίντζι Οκαζάκι. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν: η Κολομβία έχει δύο νίκες, ενώ ένα ματς έληξε «Χ». Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ιαπωνία δεν έχει κερδίσει ποτέ ομάδα της Νότιας Αμερικής σε Μουντιάλ (μία ισοπαλία, τρεις ήττες), ενώ ποτέ ματς του Μουντιάλ σε ευρωπαϊκό έδαφος (πέντε ήττες και μία ισοπαλία).

Στις 18:00, στη Μόσχα, Πολωνία και Σενεγάλη κοντράρονται στο πλαίσιο του ίδιου ομίλου. Τα βλέμματα κεντρίζουν τα δύο μεγάλα αστέρια των ομάδων, ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι για τους Πολωνός και ο Σαντιό Μανέ για τους Σενεγαλέζους. Οι δύο ομάδες δεν έχουν συναντηθεί ποτέ κατά το παρελθόν, με την Πολωνία να μην έχει χάσει σε κανένα από τα τρία ματς απέναντι σε ομάδες από την Αφρική σε Παγκόσμιο Κύπελλο (μία νίκη, δύο ισοπαλίες).

Τέλος, στις 21:00, στην Αγία Πετρούπολη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρώτου ομίλου, η Ρωσία αντιμετωπίζει την Αίγυπτο και με νίκη σφραγίζει την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης. Από την πλευρά τους, οι «Φαραώ», με τον Μοχάμεντ Σαλάχ στην 11άδα, ξέρουν ότι αν θέλουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης πρέπει να κερδίσουν τους οικοδεσπότες, καθώς ακόμα και με ισοπαλία θα πρέπει να ελπίζουν σε συνδυασμό αποτελεσμάτων την τελευταία αγωνιστική.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ