Μουντιάλ 2018: Φωτιά στον κινητήρα του αεροσκάφους της Σ. Αραβίας -Προσγειώθηκαν με ασφάλεια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Φωτιά στον κινητήρα του αεροσκάφους της Σ. Αραβίας -Προσγειώθηκαν με ασφάλεια [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Λαχτάρησαν οι παίκτες της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, στο ταξίδι τους από τη Μόσχα προς το Ροστόφ-ον-Ντον, για το δεύτερο ματς τους στο Μουντιάλ, με την Ουρουγουάη.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προέκυψε βλάβη στον έναν από τους κινητήρες του Airbus με το οποίο ταξίδευε η ομάδα. Μάλιστα, σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στα social media φαίνεται να έχει πιάσει φωτιά. Το αεροσκάφος τελικά προσγειώθηκε με ασφάλεια στον προορισμό του.

PASSENGER FOOTAGE: Watch #KSA plane engine catching fire as they land in Rostov-on-Don for their #WorldCup matchday 2 game against #URU . pic.twitter.com/Yq3QQ1MtZ1

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας, με ανάρτησή της στο Twitter, διαβεβαίωσε ότι όλα τα μέλη της ομάδας είναι ασφαλή «έπειτα από τεχνική βλάβη σε έναν από τους κινητήρες του αεροσκάφους, το οποίο προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο του Ροστόφ-ον-Ντον και κατευθύνονται στο κατάλυμα τους με ασφάλεια».

Λίγη ώρα αργότερα, η ομοσπονδία δημοσίευσε και φωτογραφίες των παικτών, μετά την άφιξη.

| Our Saudi national team arrives at Rostov-on-Don safely#Worldcup#KSA#URUKSA pic.twitter.com/Lj5IUIwiWL

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ