Κινεζική επένδυση μαμούθ, 600 εκ. στο αεροδρόμιο της Λάρνακας - iefimerida.gr

Κινεζική επένδυση μαμούθ, 600 εκ. στο αεροδρόμιο της Λάρνακας

Επένδυση μαμούθ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επένδυση μαμούθ, ύψους 600 εκ. ευρώ στο παλιό αεροδρόμιο της Λάρνακας, προωθεί ο Κινέζος μεγαλοεπιχειρηματίας Γιαν Γκι στο παλαιό αεροδρόμιο Λάρνακας.

Ο Γιαν Γκι συναντήθηκε με τον Κύπριο υπουργό Συγκοινωνιών Ευθύμιο Φλουρέντζου, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Κινέζος επιχειρηματίας μας έχει ενημερώσει για την προτιθέμενη ανάπτυξη και έχει αναλάβει την υποχρέωση να μας προμηθεύσει με περαιτέρω υλικό όσον αφορά στην επένδυση την οποία εισηγείται».

Όταν υποβληθεί το υλικό με κάθε λεπτομέρεια, σημείωσε ο υπουργός, θα αξιολογηθεί και θα μελετηθεί σε συνεργασία με το γραφείο του γενικού εισαγγελέα και τότε θα ληφθούν και οι σχετικές αποφάσεις.

Ο κ. Φλουρέντζου, απαντώντας σε ερωτήματα εκπροσώπων του Τύπου, είπε ότι «πρόκειται για ανεξάρτητη ανάπτυξη στο χώρο του παλαιού αεροδρομίου η οποία δεν θα έχει καμία σχέση με την ανάπτυξη που προτίθεται να κάνει η Hermes στον συγκεκριμένο χώρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ