Μουντιάλ 2018: Ο Ρονάλντο πιστεύει την Βραζιλία -«Ηρθε η ώρα να το πάρει» - iefimerida.gr

Μουντιάλ 2018: Ο Ρονάλντο πιστεύει την Βραζιλία -«Ηρθε η ώρα να το πάρει»

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ρονάλντο βρίσκεται στην Μόσχα ενόψει του Μουντιάλ και σε μία από τις πολλές εκδηλώσεις στάθηκε στην παρουσία της Βραζιλίας στα γήπεδα της Ρωσίας και εξέφρασε την πεποίθηση του πως η «σελεσάο» μπορεί να φτάσει και πάλι στον τίτλο.

Ο πρώην Βραζιλιάνος σούπερ σταρ έθεσε τη Βραζιλία ανάμεσα στα φαβορί μαζί επίσης με την Ισπανία, τη Γερμανία, την Αργεντινή και τη Γαλλία ενώ αναφέρθηκε στον Νεϊμάρ και στο δίλημμα Γκαμπριέλ Ζεζούς ή Φιρμίνιο στην επίθεση της Βραζιλίας.

Για τον στόχο του Νεϊμάρ να ξεπεράσει τους Ρομάριο, Ρονάλντο; «Θα ήμουν χαρούμενος αν μας προσπερνούσε, ακόμα και τον Πελέ, επειδή σε αυτό το ενδεχόμενο, θα σήμαινε ότι θα κερδίζαμε τίτλους. Μου αρέσει η φιλοδοξία του, η επιθυμία του να σκοράρει και να βοηθήσει την ομάδα του και την εθνική του ομάδα».

Για την κατάσταση της Βραζιλίας: «Τα τελευταία δυο χρόνια παίζει πάρα πολύ καλά, ισορροπημένα με τον Τιτέ και οι παίκτες έχουν ισχυρό κίνητρο. Το γκρουπ είναι νεαρό, κάποιοι πρόκειται να παίξουν στο πρώτο τους Παγκόσμιο Κύπελλο και ίσως να είναι νευρικοί στο ντεμπούτο τους αλλά δεν θεωρώ ότι αυτό θα είναι πρόβλημα. Είναι η ώρα μας να κερδίσουμε ξανά το Παγκόσμιο Κύπελλο».

Για τα φαβορί: «Η Βραζιλία είναι φαβορί αλλά βλέπω ότι και η Ισπανία είναι μια σπουδαία ομάδα. Η Γερμανία είναι πάντα δυνατή, η Αργεντινή επίσης... Η Γαλλία έχει μια νέα και ταλαντούχα ομάδα. Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που παίζουν ρόλο στο πως θα κατακτήσεις ένα Παγκόσμιο Κύπελλο και ελπίζω πως η Βραζιλία θα τα καταφέρει».

Για την ενδεχόμενη μεταγραφή του Νεϊμάρ στην Ρεάλ Μαδρίτης: «Οι εφημερίδες γράφουν πολλά, όλοι λένε πολλά, θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τι είναι αλήθεια αλλά σίγουρα είναι παίκτης για την Ρεάλ Μαδρίτης».

Φιρμίνιο ή Γκάμπριελ Ζεζούς; «Πάντα θα υπάρχει ένας ανταγωνισμός στην Βραζιλία για ποιος θα παίξει. Είναι οι καλύτεροι παίκτες στον κόσμο, παίζουν στα μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης. Αυτό είναι ένα πρόβλημα για τον Τιτέ και είμαι σίγουρος ότι θα τα πάει καλά. Θα υπάρξει η ευκαιρία. Ο Γκάμπριελ θα είναι πρώτος στην επιλογή στη συγκεκριμένη θέση, να σκοράρει γκολ, και θα υπάρχει ο Φιρμίνιο στον πάγκο ως μια πολύ καλή εναλλακτική λύση».

Για τον Τιτέ: «Πιστεύω ότι έκανε καλή δουλειά. Έβαλε τους παίκτες στην θέση τους, έδωσε στην ομάδα μια ισορροπία και παίκτες τον αγαπούν πολύ. Ήταν προπονητής μου στην Κορίνθιανς και είναι ένα ιδιαίτερο άτομο, ένας υπέροχος μάνατζερ και τα πηγαίνει εξαιρετικά».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μουντιάλ 2018 βραζιλία Ρονάλντο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ