Survivor 2: Ο τραγουδιστής του Despacito πρόδωσε τους νικητές [βίντεο] - iefimerida.gr

Survivor 2: Ο τραγουδιστής του Despacito πρόδωσε τους νικητές [βίντεο]

Survivor 2
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Χωρίς τον Λουίς Φόνσι, τον τραγουδιστή του διάσημου Despacito, λογάριαζε η παραγωγή του Survivor 2, καθώς ο καλλιτέχνης πρόδωσε τους νικητές του σημερινού επάθλου.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε πως έπαθλο του σημερινού αγωνίσματος είναι μια μεγάλη συναυλία του Λουίς Φόνσι και μάλιστα στις πρώτες θέσεις.

Ο τραγουδιστής, που έβγαλε το απόλυτο περυσινό τραγούδι του καλοκαιριού, μετά τη συναυλία του, όπου και βρέθηκε η νικήτρια ομάδα ανέβασε βίντεο από το τι έγινε εκεί. Αν παρατηρήσετε καλά το βίντεο θα δείτε στις πρώτες σκηνές να διακρίνεται η ομάδα των Μαχητών, οι οποίοι δείχνουν να το διασκεδάζουν.

Κάπως έτσι, ο Φόνσι μαρτύρησε τους σημερινούς νικητές, αρά αυτό που θα περιμένουμε με αγωνία το βράδυ είναι να δούμε εάν ο αγώνας ήταν θρίλερ και κρίθηκε στον πόντο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Survivor 2 Λουίς Φόνσι διαρροή νικη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ