Ζυγίζει 343 κιλά και όνειρό της είναι να τα διπλασιάσει [εικόνες]

Η Σούζαν Έμα, που ζυγίζει ήδη 343 κιλά, τρώει ακατάπαυστα, αφού θέλει να ξεπεράσει τα 730 και να γίνει ο πιο χοντρός άνθρωπος στον κόσμο.

Η 33χρονη μητέρα δύο παιδιών μάλιστα, ετοιμάζεται να παντρευτεί έναν σεφ, που ακούει στο όνομα Πάρκερ Κλαρκ και στον οποίο αρέσει να της μαγειρεύει, ό, τι λαχταρά η καρδιά της.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρσι, μέσω ίντερνετ και ο έρωτας ήταν τόσο κεραυνοβόλος που μέσα σε μερικούς μήνες ο Πάρκερ μετακόμισε στο σπίτι της Σούζαν, στην Αριζόνα, όπου ζει με τους δύο γιους της, Μπρέντιν και Γκάμπριελ.

Όπως δήλωσε η Σούζαν: «Στον Πάρκερ αρέσουν οι μεγαλόσωμες γυναίκες και χαίρεται όταν με βλέπει να τρώω, γιατί είμαι ευτυχισμένη. Οι μαγειρικές του ικανότητες είναι μέρος της γοητείας που μου ασκεί. Πώς μπορώ να αντισταθώ σε ένα άνδρα με ταλέντο στην κουζίνα; Μπορώ να τρώω μακαρόνια με κιμά όλη την ημέρα. Ο Πάρκερ με βοηθάει και με τις δουλειές του σπιτιού, επίσης, πέρα από το ότι μαγειρεύει».

Αφού καταναλώσει την Άρτα και τα Γιάννενα, η Σούζαν με τη βοήθεια του Πάρκερ κάνει περιπάτους και γυμναστική.

Ζυγίζει 343 κιλά και όνειρό της είναι να τα διπλασιάσει [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Ο Πάρκερ από την πλευρά του δηλώνει λάτρης των «μεγαλόσωμων γυναικών» και όπως λέει: «ανησυχώ για την υγεία της για αυτό φροντίζω να τρώει περισσότερα υγιεινά φαγητά, όπως σαλάτες».

Τέλος, υποστηρίζει πως «αν η Σούζαν, φορούσε μικρότερο νούμερο σε ρούχα, θα περνούσε απαρατήρητη. Όταν γνωριστήκαμε, ανταλλάξαμε φωτογραφίες μέσω facebook και τη βρήκα πραγματικά γοητευτική. Μια κοκκαλιάρα γυναίκα δεν είναι καθόλου γοητευτική. Μου αρέσουν μόνο οι γυναίκες με καμπύλες».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ