Χυτήρης: «Οι εκλογές είναι λάθος - Θα μας αποσταθεροποιήσουν» - iefimerida.gr

Χυτήρης: «Οι εκλογές είναι λάθος - Θα μας αποσταθεροποιήσουν»

Βουλή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την άποψη ότι δε θα πρέπει να γίνουν πρόωρες εκλογές, εξέφρασε ο πρώην υπουργός Τηλέμαχος Χυτήρης, ο οποίος προέβλεψε αποσταθεροποίηση μετά την διεξαγωγή τους.

«Θεωρώ ότι όλοι οι πολιτικοί θα έπρεπε να σκεφτούν ότι οι εκλογές, τη στιγμή που γίνονται, δεν προσφέρουν στη χώρα. Θεωρώ ότι η επόμενη Bουλή θα είναι χειρότερη από την παρούσα και θα υπάρξει και μια αποσταθεροποίηση», δήλωσε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο πρώην υπουργός.

Ο κ. Χυτήρης εκτίμησε πως τα ποσοστά των μεγάλων κομμάτων δεν θα φθάσουν στα ποσοστά 45% του παρελθόντος, αλλά θα διαμορφωθούν πολύ χαμηλότερα και πρόσθεσε: «Φοβάμαι ότι θα παρατηρούμε πολλές φωνές μεν, αλλά έλλειψη συνεργασιών και αυτό με φοβίζει, όσον αφορά τη σταθερή πορεία που έχει ανάγκη η χώρα».

Στο ερώτημα αν θα είναι υποψήφιος βουλευτής, απάντησε ότι «σε περίπτωση που κρίνω ότι μπορώ να είμαι θετικός, έστω και κατ' ελάχιστον, στις εξελίξεις, τότε θα είμαι».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ