Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει τι δεν κάνει πια από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος - iefimerida.gr

Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει τι δεν κάνει πια από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος

Η Πίππα Μίντλετον και ο σύζυγός της Τζέιμς Μάθιου στο γάμο του πρίγκιπα Χάρι. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Πίππα Μίντλετον επιβεβαίωσε τελικά ότι περιμένει το πρώτο της παιδί με τον εδώ και ένα χρόνο σύζυγό της, Τζέιμς Μάθιου.

Η αδερφή της δούκισσας του Κέμπριτζ έκανε την αποκάλυψη στη νέα της στήλη στο περιοδικό Waitrose, ομολογώντας ότι είχε την τύχη να μην έχει πρωινή αδιαθεσία, σε αντίθεση από την αδερφή της, Κέιτ.

Pippa Middleton Matthews is featured in a new column for @waitrose weekend. “Exercising during pregnancy” pic.twitter.com/2rktWaKaFg

Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει τι δεν κάνει πια από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος  | iefimerida.gr 0

Γράφοντας για τους πρώτους τρεις μήνες, ανέφερε: «Ήμουν τυχερή που πέρασα το πρώτο τρίμηνο χωρίς να νιώσω καθόλου την πρωινή αδιαθεσία. Αυτό σημαίνει ότι ήμουν σε θέση να συνεχίσω κανονικά το πρόγραμμά μου».

Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει τι δεν κάνει πια από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος  | iefimerida.gr 1

Η αδερφή της Πίππα, η δούκισσα του Κέμπριτζ, υπέφερε από έντονη πρωινή αδιαθεσία, σε όλες τις εγκυμοσύνες της κι έπρεπε να μείνει μακριά από τα βασιλικά της καθήκοντα για αρκετούς μήνες.

Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει τι δεν κάνει πια από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος  | iefimerida.gr 2

Η 34χρονη Πίππα, η οποία είναι γνωστή για την αγάπη της για τον αθλητισμό, μίλησε επίσης για τις προκλήσεις που αντιμετώπισε προσαρμόζοντας το πρόγραμμα γυμναστικής της, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο υγιές κατά τη διάρκεια των 9 μηνών της εγκυμοσύνης της. Ανέφερε μάλιστα, πως έχει σταματήσει πλέον να κάνει τζόκινγκ. «Σταμάτησα το τρέξιμο όχι γιατί δεν είναι ασφαλές, αλλά γιατί μου αρέσει περισσότερο η ιδέα να δώσω στο σώμα μου και το μωρό μου, τον χρόνο να ξεκουραστεί» όπως ανέφερε.

Η Πίπα Μίντλετον αποκαλύπτει τι δεν κάνει πια από τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος  | iefimerida.gr 3

Γράφοντας για τη στιγμή που έμαθε ότι είναι έγκυος, ανέφερε: «Όταν έμαθα την ευτυχισμένη είδηση πως ήμουν έγκυος, συνειδητοποίησα πως έπρεπε να προσαρμόσω το εβδομαδιαίο μου πρόγραμμα». Επίσης, αποκάλυψε πως κράτησε κρυφή την εγκυμοσύνη της από τον γυμναστή της μέχρι να περάσουν οι «επικίνδυνοι μήνες».

Τα νέα για την εγκυμοσύνη της Πίππα έγιναν γνωστά την ημέρα που η αδερφή της Κέιτ Μίντλετον έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον πρίγκιπα Λούις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ