Η ειρωνική ερώτηση της Κέιτ Μίντλετον στον Γουίλιαμ, για το τελευταίο του ταξίδι - iefimerida.gr

Η ειρωνική ερώτηση της Κέιτ Μίντλετον στον Γουίλιαμ, για το τελευταίο του ταξίδι

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι διάδοχος του βρετανικού θρόνου, έχει όλο τον κόσμο στα πόδια, τρία παιδιά, όλα κυλάνε ξανά ομαλά, υπάρχει όμως κάτι που λείπε πάρα πολύ στον πρίγκιπα Γουίλιαμ. Κάτι που όπως φαίνεται μισεί η σύζυγός του Κέιτ Μίντλετον.

Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Isle of Man την Τετάρτη, ο δούκας του Κέμπριτζ, θυμήθηκε πόσο πολύ του λείπουν τα μεγάλα ταξίδια με μηχανές, τα οποία και λατρεύει, όπως αποκάλυψε. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είχε την ευκαρία να καθίσει σε μια Norton SG7 στο Isle of Man TT Races, έναν ετήσιο αγώνα μοτοσικλετών. «Είμαι πατέρας τριών, πρέπει να χαλαρώσω λίγο» ομολόγησε, προσθέτοντας: «Μου λείπουν τα μεγάλα ταξίδια με μηχανές, γιατί ήταν πάντα κάτι που έκανα με φίλους».

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επίσης θυμήθηκε όταν πήγαινε βόλτες με μηχανές με τον αδερφό του πρίγκιπα Χάρι, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους έκαναν αναρριχήσεις και πως «προσπαθούσαν βασικά να χτυπήσουν ο ένας τον άλλον». Ένας δεινός μοτοσικλετιστής από νεαρή ηλικία, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, συνομίλησε με τον Στιούαρτ Γκάρνερ, τον διευθύνοντα σύμβουλο και ιδιοκτήτη της Norton Motorcycles, ο οποίος και τον περιέγραψε ως «μοτοσικλετιστή» και κάποιον που «καταλαβαίνει τις μοτοσικλέτες». Ο Στιούαρτ πρόσθεσε: «Είπε πως όταν ήταν παιδί λάτρευε την βρώμικη μηχανή, και πως είχε μια πραγματική εμπειρία μεγαλώνοντας. Όλοι μας εδώ το έχουμε κάνει αυτό, όπως και ο ίδιος».

Τον Νοέμβριο, ο πρίγκιπας Γουίλιαμ είπε ότι δεν βγαίνει πλέον βόλτα με τη μηχανή του τόσο πολύ όσο παλιά, λόγω της οικογένειάς του. Τότε είχε συνομιλήσει με τον τρεις φορές πρωταθλητή του World Superbike, Τζόναθαν Ρέα, ο οποίος είπε: «Μιλήσαμε για τις μηχανές του και το γεγονός πως τις έχει αφήσει τώρα λόγω των παιδιών του».

Το γεγονός πάντως πως ο πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν ανεβαίνει πλέον στη μηχανή του τόσο συχνά, δεν ήταν λόγος για να σταματήσει να ανησυχεί η Κέιτ Μίντλετον. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ αποκάλυψε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στο Isle of Man πως η σύζυγός του δεν ενθουσιάστηκε όταν του είπε πού θα πήγαινε: «Όταν είπα ότι πάω στο Isle of Man για μια επίσημη επίσκεψη, είπε: ‘Αλήθεια;’».

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μιλήσει στο παρελθόν για το φόβο της καθε φορά που ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ανεβαίνει στη μηχανή του. Κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Ντάντε της Σκωτίας το 2015, η Κέιτ Μίντλετον είχε πει χαρακτηριστικά: «Τη χρησιμοποιεί ακόμη. Και κάθε φορά που βγαίνει έξω με αυτήν, φοβάμαι». Και πρόσθεσε: «Φοβάμαι πολύ. Ελπίζω να κρατήσω τον Τζορτζ μακριά από αυτό».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ