«Γκάζια» Γιαννακόπουλου στην προπόνηση του ΠΑΟ: Να φύγετε αν χάσετε τον τίτλο από αυτόν τον Ολυμπιακό - iefimerida.gr

«Γκάζια» Γιαννακόπουλου στην προπόνηση του ΠΑΟ: Να φύγετε αν χάσετε τον τίτλο από αυτόν τον Ολυμπιακό

Φωτογραφία: Εurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αστραψε και βρόντηξε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League.

«Δεν σας είπε κανείς τίποτα που αποκλειστήκατε από ΑΕΚ και Ρεάλ, αν όμως χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίες, τότε να φύγετε όλοι» η πιο... βαριά ατάκα του αφεντικού της ΚΑΕ, δείγμα της αγανάκτησης και της οργής που επικρατεί.

Μάλιστα, έστειλε και σαφές μήνυμα για την επόμενη μέρα και τις απαιτήσεις που μπορεί να υπάρξουν από αρκετούς για νέα συμβόλαια και αυξήσεις των ετήσιων απολαβών τους.

Η ομιλία Γιαννακόπουλου στους παίκτες: «Ο Παναθηναϊκός μετρά 22 σερί σεζόν με τουλάχιστον έναν τίτλο κάθε χρόνο. Δεν είναι δυνατό να είστε αυτοί που θα συνδέσετε το όνομά σας με το τέλος αυτού του σερί στην ιστορία του συλλόγου. Αποκλειστήκατε στο Κύπελλο από την ΑΕΚ, αποκλειστήκατε από την κατά τεκμήριο κορυφαία ομάδα της Ευρώπης, τη Ρεάλ, δεν σας είπε κανείς τίποτα. Δεν είναι δυνατόν, όμως, να χάσετε το πρωτάθλημα από τον χειρότερο Ολυμπιακό της δεκαετίας! Να σηκωθείτε να φύγετε όλοι, αν το καταφέρετε αυτό! Δεν είναι δυνατόν κάποιοι από εσάς να μην κάνετε έστω ένα φάουλ στον τελικό, αυτό δείχνει τη διάθεσή σας, δείχνει πολλά…Τα παχυλά συμβόλαια και οι αυξήσεις έρχονται μόνο μετά από κατάκτηση ομαδικών τίτλων και όχι ατομικές διακρίσεις. Δεν αρκεί να γράφετε στην στατιστική πόντους, ασίστ. Η ομάδα πρέπει να κερδίζει τίτλους…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ