Η Νορθ Γουέστ έχει γενέθλια και ο Alexander Wang έσπευσε να στείλει τα δώρα του -Δύο πανάκριβες τσάντες [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Νορθ Γουέστ έχει γενέθλια και ο Alexander Wang έσπευσε να στείλει τα δώρα του -Δύο πανάκριβες τσάντες [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να είσαι ένα διάσημο παιδί. Η Νορθ Γουέστ, κόρη της Κιμ Καρντάσιαν, έχει γενέθλια σε μία περίπου εβδομάδα, κι έχει ήδη αρχίσει να λαμβάνει τα δώρα της.

Η διάσημη μητέρα της 5χρονης Νορθ μοιράστηκε στο λογαριασμό της στο Instagram μία φωτογραφία ενός από τα πρώτα δώρα της κόρης της – μια μίνι λεοπάρ τσάντα που αξίζει 750 δολάρια, γράφοντας: «Ω Θεέ μου, η Νορθ είναι το πιο τυχερό κορίτσι στον κόσμο. Ποιος πήρε αυτή την τσάντα από τον Alexander Wang;».

Η Νορθ Γουέστ έχει γενέθλια και ο Alexander Wang έσπευσε να στείλει τα δώρα του -Δύο πανάκριβες τσάντες [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Αφού ευχαρίστησε τον διάσημο σχεδιαστή, που πρόσφατα έντυσε την αδερφή της Κάιλι Τζένερ και τον σύντροφό της Τράβις Σκοτ στο Met Gala, η Κιμ πρόσθεσε: «Μπορεί και να την κλέψω».

Όταν η Κιμ Καρντάσιαν άνοιξε το δώρο της κόρης της, όμως, δεν είδε ότι δεν περιείχε μόνο μία τσάντα, αλλά και μία δεύτερη. Όταν συνειδητοποίησε το λάθος της έγραψε: «Περιμένετε, δείτε αυτή την Wang που πήρε η Νορθ. Δεν μπορώ να το πιστέψω. Δεν την είδα χθες το βράδυ. Την λατρεύω», έγραψε η Κιμ στη λεζάντα της φωτογραφίες που έδειχνε μια πιο λαμπερή τσάντα.

Η Νορθ Γουέστ έχει γενέθλια και ο Alexander Wang έσπευσε να στείλει τα δώρα του -Δύο πανάκριβες τσάντες [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Και με ενθουσιασμό, πρόσθεσε: «Την κλέβω».

Τα λαμπερά δώρα γενεθλίων συνοδεύονταν με ένα τρυφερό σημείωμα από τον ίδιο τον σχεδιαστή, που έγραφε: «Χρόνια Πολλά! Κάθε κορίτσι χρειάζεται λίγη λάμψη».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ