Μαρσάρει το νέο Need For Speed! - iefimerida.gr

Μαρσάρει το νέο Need For Speed!

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αργά το απόγευμα της Πέμπτης, εμφανίστηκε στα ηλεκτρονικά ράφια ενός καταστήματος ένας τίτλος με την ονομασία Need for Speed: The Run. Λίγες ώρες αργότερα, το βράδυ της ίδιας ημέρας, η ΕΑ έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο επίσημο trailer του, περιορίζοντας τις όποιες πληροφορίες στα στοιχεία του YouTube video. Όπως φαίνεται λοιπόν, έχουμε να κάνουμε με το επόμενο μέρος της γνωστής σειράς, το οποίο και θα κυκλοφορήσει στις 18 Νοεμβρίου και αναπαριστά έναν αγώνα ζωής που καλείται να δώσει ο παίκτης από το San Francisco έως και τη Νέα Υόρκη.

Κανόνες; Δεν υπάρχουν, αφού μπορεί να αναπτύξει ότι ταχύτητα θέλει και να αντιμετωπίσει ταυτόχρονα μία σειρά από οδηγούς που θα κάνουν τα πάντα για να τον βγάλουν από την πορεία του. Αν μπορούμε να κάνουμε μια εικασία, πρόκειται για τον τίτλο της Black Box που είχε προγραμματιστεί να αποκαλυφθεί στην Ε3. Δείτε το trailer στον παρακάτω player:

Πηγή: Eternity.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ video games youtube αυτοκίνητα EA games need for speed
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ