Power of Love: Η Στέλλα ξεμάλλιασε τον Αλέξανδρο- Η επική πλάκα που της έκανε [βίντεο] - iefimerida.gr

Power of Love: Η Στέλλα ξεμάλλιασε τον Αλέξανδρο- Η επική πλάκα που της έκανε [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία ξεκαρδιστική πλάκα αποφάσισε να κάνει ο Αλέξανδρος του Power of Love στην Στέλλα, με αποτέλεσμα εκείνη να τον... «ξεμαλλιάσει».

Συγκεκριμένα, ο Αλέξανδρος φόρεσε μία περούκα και ένα φόρεμα και υποδύθηκε μία ξανθιά κοπέλα, που μπήκε στο σπίτι για να διεκδικήσει μόνο τον αγαπημένο της Στέλλας, Πάνο.

Ετσι, λοιπόν, την ώρα που ο Αλέξανδρος άρχισε να φλερτάρει για πλάκα τον Πάνο, τα κορίτσια δίπλα έβλεπαν στην τηλεόραση όλα όσα συνέβαιναν στο σπίτι των αγοριών και συγκεκριμένα το αστείο θεατρικό ανάμεσα στον Πάνο και τον μεταμφιεσμένο Αλέξανδρο.

Μετά από λίγο η Στέλλα δεν έχασε την ευκαιρία να «εκδικηθεί» τον Αλέξανδρο για την πλάκα που της έκανε, βγάζοντας του την περούκα και χτυπώντας τον.

Βέβαια, τόσο η Στέλλα, όσο και ο Πάνος με τον Αλέξανδρο αστειεύονταν, προκαλώντας μάλιστα και τα γέλια όλων των υπόλοιπων παικτών στο σπίτι της αγάπης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Power of Love Στέλλα Πάνος ζευγάρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ