Τέσσερα πράγματα που πήγαν στραβά την ημέρα του γάμου Καρόλου - Νταϊάνας

Μέχρι και στους βασιλικούς γάμους κάτι μπορεί να πάει στραβά.Μιας και σήμερα παντρεύεται ο γιος του Καρόλου, William την εκλεκτή της καρδιάς του Kate Middleton ας θυμηθούμε τέσσερις αναποδιές που έτυχαν στην Diana όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο τριάντα χρόνια πριν.

  • Τσαλακωμένο νυφικό: Το νυφικό της Diana είχε μία ουρά επτά μέτρων και τσαλακώθηκε μέχρι να φτάσει η νύφη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, όπου έγινε ο γάμος. Έτσι όταν κατέβηκε από την άμαξα οι παράνυφοι προσπάθησαν να τις το ισιώσουν και να σβήσουν τις ζάρες.
  • Μπερδεμένοι όρκοι: Όταν ήρθε η ώρα για να πουν τους όρκους τους, η Diana μπερδεύτηκε και αντί να αποκαλέσει τον Κάρολο «Charles Philip Arthur George» τον αποκάλεσε «Philip Charles Arthur George». Μικρό το κακό.
  • Γαμήλιος πονοκέφαλος: Η τιάρα που φορούσε η Diana της προκάλεσε πονοκέφαλο, με αποτέλεσμα να ζητά παυσίπονο.
  • Παρανυφάκι που έκλαιγε: Η Clementine Hambro, εγγονή του Winston Churchill, ήταν η αγαπημένη μαθήτρια της Diana και παράνυφος στο γάμο. Όμως, καθώς ήταν μόλις πέντε χρονών τότε, σκόνταψε και έπεσε βάζοντας τα κλάματα. Φυσικά η Diana έτρεξε να την παρηγορήσει.

Πηγή: queen.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ