Τέσσερα πράγματα που πήγαν στραβά την ημέρα του γάμου Καρόλου - Νταϊάνας - iefimerida.gr

Τέσσερα πράγματα που πήγαν στραβά την ημέρα του γάμου Καρόλου - Νταϊάνας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μέχρι και στους βασιλικούς γάμους κάτι μπορεί να πάει στραβά.Μιας και σήμερα παντρεύεται ο γιος του Καρόλου, William την εκλεκτή της καρδιάς του Kate Middleton ας θυμηθούμε τέσσερις αναποδιές που έτυχαν στην Diana όταν παντρεύτηκε τον Κάρολο τριάντα χρόνια πριν.

  • Τσαλακωμένο νυφικό: Το νυφικό της Diana είχε μία ουρά επτά μέτρων και τσαλακώθηκε μέχρι να φτάσει η νύφη στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου, όπου έγινε ο γάμος. Έτσι όταν κατέβηκε από την άμαξα οι παράνυφοι προσπάθησαν να τις το ισιώσουν και να σβήσουν τις ζάρες.
  • Μπερδεμένοι όρκοι: Όταν ήρθε η ώρα για να πουν τους όρκους τους, η Diana μπερδεύτηκε και αντί να αποκαλέσει τον Κάρολο «Charles Philip Arthur George» τον αποκάλεσε «Philip Charles Arthur George». Μικρό το κακό.
  • Γαμήλιος πονοκέφαλος: Η τιάρα που φορούσε η Diana της προκάλεσε πονοκέφαλο, με αποτέλεσμα να ζητά παυσίπονο.
  • Παρανυφάκι που έκλαιγε: Η Clementine Hambro, εγγονή του Winston Churchill, ήταν η αγαπημένη μαθήτρια της Diana και παράνυφος στο γάμο. Όμως, καθώς ήταν μόλις πέντε χρονών τότε, σκόνταψε και έπεσε βάζοντας τα κλάματα. Φυσικά η Diana έτρεξε να την παρηγορήσει.

Πηγή: queen.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ