Ξέχασε το βασιλικό πρωτόκολλο: Η πριγκίπισσα Σαρλίν πίνει σαμπάνια από το μπουκάλι [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Ξέχασε το βασιλικό πρωτόκολλο: Η πριγκίπισσα Σαρλίν πίνει σαμπάνια από το μπουκάλι [εικόνα & βίντεο]

Φωτογραφία: AP Photo/Luca Bruno
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντάνιελ Ρικιάρντο νίκησε το Grand Prix του Μονακό και γεμάτος ενθουσιασμό ανέβηκε στο βάθρο.

Πίσω του ακριβώς βρισκόταν ο πρίγκιπας Αλβέρτος με την σύζυγό του Σαρλίν, οι οποίοι και παρακολούθησαν το πρωτάθλημα αγώνων αυτοκινήτου.

Οπως είθισται, ο νικητής μετά την παραλαβή του τροπαίου άνοιξε σαμπάνια για να γιορτάσει τη σπουδαία του νίκη. Ο αυθόρμητος του Ρικιάρντο ήταν τόσος που έμεινε μακριά από τους τύπους και δεν δίστασε να κεράσει σαμπάνια από το μπουκάλι που ο ίδιος είχε πιει τον πρίγκιπα Αλβέρτο.

Ο πρίγκιπας, άνετος, έπιασε το μπουκάλι και ήπιε. Ο οδηγός της Red Bull, ωστόσο, δεν έμεινε μόνο εκεί και προσέφερε και στην πριγκίπισσα Σαρλίν.

Εκείνη, αρχικά, σάστισε αλλά δεν αρνήθηκε και ήπιε μια γουλιά, ενώ ο πρίγκιπας Αλβέρτος και οι παρευρισκόμενοι την επευφημούσαν.

Ξέχασε το βασιλικό πρωτόκολλο: Η πριγκίπισσα Σαρλίν πίνει σαμπάνια από το μπουκάλι [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Και κάπως έτσι, η άνετη πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία είχε ούτως ή άλλως εντυπωσιάσει στο Grand Prix του Μονακό με την πολύχρωμη παρουσία της (φορούσε πολύχρωμο maxi φόρεμα του ελβετικού brand Akris και με μπλε γόβες Christian Dior), έσπασε το πρωτόκολλο χαρίζοντας μοναδικά κλικ στους φωτογράφους από στιγμές ασυνήθιστης πριγκιπικής χαλαρότητας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πριγκίπισσα Σαρλίν σαμπάνια GRAND PRIX
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ