Κι όμως, το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ είναι κόπια νυφικού άλλης πριγκίπισσας [εικόνες] - iefimerida.gr

Κι όμως, το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ είναι κόπια νυφικού άλλης πριγκίπισσας [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σίγουρα δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν πως η Μέγκαν Μαρκλ θα βάλει κάτι πιο εντυπωσιακό την ημέρα του γάμου της, όπως ένα νυφικό με περισσότερη δαντέλα, κεντήματα και μεγάλη ουρά.

Η ίδια αντ΄ αυτού προτίμησε ένα νυφικό του Givenchy με ανοιχτή λαιμόκοψη, το οποίο ήταν μεν κομψό, αλλά λιτό.

Και μπορεί στην συνέντευξη που έδωσε η δημιουργός, Κλέρ Γουάιτ Κέλερ να είπε τα πάντα για τις κρυφές συναντήσεις που έκανε με την Μέγκαν Μαρκλ και πως κατάφεραν να το κρατήσουν επτασφράγιστο μυστικό, αλλά έδωσε ελάχιστες πληροφορίες σχετικά με την πηγή έμπνευσης της πριγκίπισσας.

Άλλοι είπαν πως εμπνεύστηκε από το νυφικό που φόρεσε η Audrey Hepburn στην ταινία «Εξυπνο μουτράκι», το οποίο αν και δεν ήταν στην ίδια γραμμή, είχε το ίδιο άνοιγμα στους ώμους και το σημαντικότερο, το είχε σχεδιάσει ο ίδιος οίκος και συγκριμένα, ο Ιμπέρ ντε Ζιβανσί.

Ωστόσο πέρα από την Audrey Hepburn, η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να είχε κι ακόμη μία γυναίκα στον μυαλό της, όταν διάλεγε νυφικό και συγκεκριμένα μία... πριγκίπισσα.


Ο λόγος για την πριγκίπισσα Άντζελα, η οποία είχε παντρευτεί το 2.000 στην Νέα Υόρκη το πρίγκιπα Μαξιμίλιαν του Λίχτενσταϊν, ο οποίος σήμερα είναι πέμπτος στον θρόνο διαδοχής.

Από τις φωτογραφίες φαίνεται πως το νυφικό της Μέγκαν Μαρκλ έχει μία εντυπωσιακή ομοιότητα με αυτό της πριγκίπισσας Άντζελα, τόσο εξαιτίας του παρόμοιου κοψίματος μπροστά, όσο και επειδή η πριγκίπισσα του Λίχτενσταϊν είχε προτιμήσει μία εξίσου λιτή γραμμή.

Φωτογραφία: Getty

Οσο για την «άγνωστη» πριγκίπισσα Άντζελα, η ίδια γεννήθηκε στο Παναμά, μεγάλωσε στην Νέα Υόρκη, ενώ μετά τον γάμο μετακόμισε στο Λίχτενσταϊν, το πριγκιπάτο ανάμεσα στην Ελβετία και Αυστρία.

Ετσι δεν αποκλείεται η Μέγκαν Μαρκλ να ήθελε με αυτή της την επιλογή να δώσει φόρο τιμής στην πρώτη γυναίκα αφρικάνικης καταγωγής που παντρεύτηκε πρίγκιπα στην Ευρώπη, καθώς η Μέγκαν Μαρκλ με την σειρά της είναι μιγάδα. Το μόνο σίγουρο είναι πως και οι δύο ήταν πανέμορφες στον γάμο τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ