Ωμή και μαγειρεμένη ντομάτα -Ποια έχει τα περισσότερα οφέλη για την υγεία μας και γιατί - iefimerida.gr

Ωμή και μαγειρεμένη ντομάτα -Ποια έχει τα περισσότερα οφέλη για την υγεία μας και γιατί

Ενα πιάτο μακαρονάδα με ντομάτα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η ντομάτα είναι μια από τις πιο νόστιμες και αγαπημένες μας τροφές στην Ελλάδα.

Την χρησιμοποιούμε παντού. Ωμή στις σαλάτες και στα σάντουιτς, αλλά και μαγειρεμένη σαν σάλτσα στα φαγητά.

Αν και η ντομάτα θεωρείται «φρούτο» (κάτι που δεν ξέρουν οι περισσότεροι), δεν ξεχνάμε να την βάλουμε μαζί με τα λαχανικά.

Σύμφωνα με επιστημονική μελέτη που δημοσιεύεται στο Journal of Functional Foods, τα οφέλη της ντομάτας στην υγεία του γαστρεντερικού συστήματος δεν είναι ίδια όταν καταναλώνεται ωμή και όταν καταναλώνεται μαγειρεμένη.

Διαβάστε αν η ωμή ντομάτα ή η μαγειρεμένη έχει τα περισσότερα οφέλη για την υγεία μας και γιατί στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ντοματα ωμή ντομάτα οφέλη Υγεία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ