Ζάεφ στο Twitter: Η Μακεδονία του Ιλιντεν είναι μια λύση με την οποία είμαι έτοιμος να προχωρήσω μπροστά - iefimerida.gr

Ζάεφ στο Twitter: Η Μακεδονία του Ιλιντεν είναι μια λύση με την οποία είμαι έτοιμος να προχωρήσω μπροστά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τουίτ για το νέο όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης, από τη δική του πλευρά, έκανε ο πρωθυπουργός των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ.

«H δημοκρατία της Μακεδονίας του Ιλιντεν είναι μια λύση για την οποία είμαι έτοιμος να προχωρήσω μπροστά», έγραψε ο κ. Ζόραν Ζάεφ.

Το τουίτ προφανώς έγινε μετά την ολοκλήρωση της σύσκεψης των πολιτικών αρχηγών που συγκάλεσε στα Σκόπια προκειμένου ο Ζάεφ να συζητήσει με τους αρχηγούς της αντιπολίτευσης τα αποτελέσματα της διαπραγμάτευσης στη Σόφια στην οποία ο ίδιος πρότεινο το όνομα «Μακεδονία του Ιλιντεν».

Να σημειωθεί ότι προηγουμένως η Αθήνα διέψευσε τις πληροφορίες ότι νωρίτερα ο Αλέξης Τσίπρας είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Ζόραν Ζάεφ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ