Ψέμα το τροχαίο της αδελφής της Μέγκαν Μαρκλ αλά Νταϊάνα -Εξαλλη η ίδια - iefimerida.gr

Ψέμα το τροχαίο της αδελφής της Μέγκαν Μαρκλ αλά Νταϊάνα -Εξαλλη η ίδια

Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είχε τροχαίο ατύχημα τελικά η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ ή όχι; Άλλα λέει η ίδια άλλα οι αστυνομικοί.

Πάντως, η Σαμάνθα Μαρκλ μετά το σάλο που προκλήθηκε με πολλούς να λένε πως το «φαντάστηκε» το συμβάν, αποφάσισε να απαντήσει.

Χθες, έγινε θέμα σε όλο το διεθνή Τύπο πως η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ είχε ένα τροχαίο ατύχημα με παπαράτσι που την καταδίωκαν.

Ψέμα το τροχαίο της αδελφής της Μέγκαν Μαρκλ αλά Νταϊάνα -Εξαλλη η ίδια  | iefimerida.gr 0

Η 53χρονη Σαμάνθα, είπε πως έσπασε τον αστράγαλό της και το γόνατό της όταν ο σύντροφός της, ο 60χρονος Μαρκ Φίλιπς έπεσε πάνω σε ένα κιγκλίδωμα στη Φλόριντα την Τετάρτη μετά από κυνηγητό από παπαράτσι.

Ωστόσο, η Ομοσπονδία Περιπολίας της Φλόριντα δεν μπόρεσε να βρει στοιχεία για το ατύχημα, το οποίο σύμφωνα με αξιωματικό δεν έχει αναφερθεί επισήμως.

Σε μια σειρά από tweets σήμερα, η Σαμάνθα, που είναι σε αναπηρικό καροτσάκι λόγω της σκλήρυνσης κατά πλάκας από την οποία πάσχει, επέμεινε πως η σύγκρουση έστειλε το καροτσάκι της στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου και είπε στους αμφισβητίες της να «κλείσουν το γελοίο στόμα τους».

Και πρόσθεσε: Δεν υπάρχει επίσημη αναφορά στην αστυνομία επειδή φύγαμε κατευθείαν από το σημείο γιατί ο φίλος μου έπρεπε να με μεταφέρει στο νοσοκομείο καθ’ ότι ήμουν τραυματισμένη. Βγήκαμε εκτός δρόμου, δεν υπήρξε σύγκρουση με άλλο αυτοκίνητο».

Η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν δεν έχει προσκληθεί στο γάμο. Έχει ασκήσει έντονη κριτική στην Μέγκαν επειδή δεν παρείχε μεγαλύτερη στήριξη στον πατέρα τους, Τόμας Μαρκλ, που υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση που τον εμπόδισε να ταξιδέψει στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ