Τροχαίο αλά Νταϊάνα για την αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ -Την κυνηγούσαν παπαράτσι [εικόνες] - iefimerida.gr

Τροχαίο αλά Νταϊάνα για την αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ -Την κυνηγούσαν παπαράτσι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο νοσοκομείο είναι η ετεροθαλής αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ, Σαμάνθα, η οποία τράκαρε μετά από «καταδίωξη» που είχε από τους παπαράτσι στην Αμερική.

Σύμφωνα με το TMZ, η Σαμάνθα έσπασε τον αστράγαλό της μετά από το τροχαίο που είχε στην Φλόριντα.

Η Μέγκαν Μαρκλ με την ετεροθαλή αδερφή της

Ολα ξεκίνησαν όπως αναφέρει ο σύντροφος της Σαμάνθα, Μαρκ και οδηγός του αυτοκινήτου τους από μία «καταδίωξη» παπαράτσι, καθώς ένας από αυτούς πέρασε ξαφνικά μπροστά από το αυτοκίνητο, ενώ εκείνος οδηγούσε, ώστε να τους φωτογραφίσει.

Ετσι ο Μαρκ έκανε αμέσως αριστερά για να τον αποφύγει με αποτέλεσμα να χτυπήσει σε μία τσιμεντένια μπάρα.

Η Σαμάνθα, η οποία έχει σκλήρυνση κατά πλάκας και μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, χτύπησε το παρμπρίζ και έπεσε κάτω, ενώ όταν κατάφερε να συνέλθει από την σύγκρουση δεν ένιωθε τον αστράγαλός της, ο οποίος είχε γυρίσει προς τα πίσω.

Τροχαίο αλά Νταϊάνα για την αδελφή της Μέγκαν Μαρκλ -Την κυνηγούσαν παπαράτσι [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Το ατύχημα σημειώθηκε λίγες ώρες μετά από μία συνέντευξη που είχε δώσει η Σαμάνθα, η οποία ήταν ιδιαίτερα επικριτική με την Μέγκαν Μαρκλ και το επικείμενο γάμο της με τον Πρίγκιπα Χάρι, λέγοντας μάλιστα πως ο πατέρας της είναι «μόνος και στεναχωρημένος» στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση καρδιάς και ότι αυτή είναι που τον βοηθά οικονομικά και όχι η Μέγκαν Μαρκλ.

«Χρειάζεται χρήματα. Ανησυχώ για εκείνον. Είναι εντελώς μόνος του» είχε αναφέρει η ίδια πριν τρακάρει.

Η Σαμάνθα στο νοσοκομείο

Οσο για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ και της Σαμάνθα, ο σύντροφός της δεύτερης αναφέρει πως είναι καλά και αναρρώνει στο νοσοκομείο μετά από την σοβαρή εγχείρηση καρδιάς που έκανε σήμερα Πέμπτη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ