Θρίλερ με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Δεν θα πάει τελικά στο γάμο, τα sms της κόρης του - iefimerida.gr

Θρίλερ με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Δεν θα πάει τελικά στο γάμο, τα sms της κόρης του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε μια πραγματικά πρωτοφανή κατάσταση έχει μπλέξει το βρετανικό παλάτι με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Μόλις λίγες ώρες πριν το βασιλικό γάμο προκλήθηκε μια απίστευτη αναστάτωση, το κουτσομπολιό έδωσε και πήρε, το παλάτι εκτέθηκε και σίγουρα η νύφη στενοχωρήθηκε.

Τι συνέβη

Ολα ξεκίνησαν όταν η Daily Mail αποκάλυψε ότι ο Τόμας Μαρκλ, πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ είχε στήσει κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες έναντι αμοιβής 136.000 δολαρίων.
Οι φωτογραφίες τον έδειχναν να διαβάζει ταξιδιωτικούς οδηγούς της Βρετανίας, να χαζεύει σε υπολογιστή φωτογραφίες της Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, να κάνει γυμναστική και να ράβεται για το βασιλικό γάμο.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι είχε στήσει τις παπαράτσι φωτογραφίες, όχι όμως για τα χρήματα, αλλά με σκοπό να διορθώσει την εικόνα του καθώς όπως είπε από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ειδύλλιο της κόρης του Μέγκαν Μαρκλ με τον πρίγκιπα Χάρι, παπαράτσι τον ακολουθούν και τον φωτογραφίζουν και η εικόνα που είχαν βγάλει για εκείνον ήταν αυτή του αλκοολικού και του χοντρού. Η μεγαλύτερη κόρη του, με την οποία η Μέγκαν Μαρκλ δεν έχει σχετικά, τον συμβούλευσε να στήσει τις παπαράτσι φωτογραφίες και ο Τόμας Μαρκλ, το έκανε.

Θα πάει ή δεν θα πάει στο γάμο;

Από εκεί και πέρα προκλήθηκε ένα απίστευτο αλαλούμ με το αν θα πάει ή όχι στο γάμο. Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ το βράδυ της Δευτέρας, λίγο μετά την αποκάλυψη για τις στημένες φωτογραφίες, δήλωσε ότι δεν θα πάει στο γάμο καθώς πριν μια εβδομάδα υπέστη καρδιακή προσβολή.

Η Daily Mail με δημοσίευμά της το διέψευσε λέγοντας ότι προφανώς ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ντράπηκε από τα δημοσιεύματα για τα στημένα παπαράτσι και χρησιμοποίησε ως δικαιολογία την καρδιακή προσβολή. Ανέφερε μάλιστα ότι τσέκαρε τις κινήσεις του Τόμας Μαρκλ και ότι τις ημερομηνίες που υποστηρίζει ότι μπήκε στο νοσοκομείο έλειπε εκδρομή στο Χόλιγουντ.

Θρίλερ με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Δεν θα πάει τελικά στο γάμο, τα sms της κόρης του  | iefimerida.gr 0

«Μπαμπά, σε παρακαλώ έλα»

Σύμφωνα με τη Daily Mail η Μέγκαν Μαρκλ πήρε τηλέφωνο τον πατέρα της αλλά εκείνος δεν το σήκωσε και ακολούθως του έστειλε μήνυμα λέγοντας ότι τον αγαπάει και ανησυχεί για την υγεία του.

Και κάπως έτσι, χθες το απόγευμα φάνηκε η Μέγκαν Μαρκλ να έχει πείσει τον πατέρα της να παραβρεθεί στο βασιλικό γάμο.

Ο ίδιος άλλωστε σε δηλώσεις του υποστήριζε ότι η Μέγκαν Μαρκλ δεν πειράχτηκε καθόλου από το γεγονός ότι πήρε χρήματα για τις παπαράτσι φωτογραφίες, ενώ όταν ρωτήθηκε τι πιστεύει ότι θα σκέφτηκε η βασίλισσα Ελισάβετ για τα χρήματα που έλαβε για τις φωτογραφίες, εκείνος απάντησε: «Δεν πιστεύω ότι η βασίλισσα ασχολείται με το τι κάνω εγώ».

Και ουσιαστικά λέγοντας ότι θα πάει τελικά στη Μεγάλη Βρετανία για το γάμο, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ έλεγε χθες το απόγευμα: «Μισώ την ιδέα ότι θα λείπω σε μια από τις σημαντικότερες στιγμές της ιστορίας και θα δεν θα συνοδεύσω την κόρη μου στην εκκλησία», δήλωσε χθες ο Τόμας Μαρκλ συμπληρώνοντας ότι «φυσικά και θα την συνοδέψω, αυτή είναι μια ιστορική στιγμή, θα ήθελα να είμαι μέρος της ιστορίας».

Τελικά, όμως, δεν θα πάει

Ωστόσο, όπως αποκαλύφθηκε αργά χθες το βράδυ, ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ δεν θα πάει τελικά στο βασιλικό γάμο και αυτό γιατί θα πρέπει σήμερα να εισαχθεί στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση για τοποθέτηση στεντ.

Ο Τόμας Μαρκλ, μπήκε ξανά στο νοσοκομείο χθες, μετά από πόνους στο στήθος. Μετά από μια σειρά εξετάσεων ανακαλύφθηκε ότι η καρδιακή προσβολή του είχε προκαλέσει σημαντικές βλάβες και ότι για αυτό θα χρειαστεί άμεσα χειρουργική επέμβαση.

Ο ίδιος έριξε το φταίξιμο για ότι συνέβη στον γιο του Τομας Τζούνιορ Μαρκλ ο οποίος την περασμένη εβδομάδα έγραψε ένα δημόσιο γράμμα στον πρίγκιπα Χάρι λέγοντάς του να μην παντρευτεί την Μέγκαν Μαρκλ γιατί θα κάνει το μεγαλύτερο λάθος όχι απλά στη ζωή του αλλά στα βασιλικά χρονικά.

Θρίλερ με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Δεν θα πάει τελικά στο γάμο, τα sms της κόρης του  | iefimerida.gr 1

Η πρωτοφανής ανακοίνωση του Παλατιού

Το ζευγάρι επισήμως δεν έχει κάνει καμία δήλωση. Ωστόσο, σε μια πρωτοφανή κίνηση, το παλάτι του Κένσιγκτον εξέδωσε μια ανακοίνωση μετά την κρίση που προέκυψε.

«Είναι μια βαθιά προσωπική στιγμή για την κυρία Μέγκαν Μαρκλ, πριν το γάμο της. Αυτή και ο πρίγκιπας Χάρι ζητούν την κατανόηση και το σεβασμό για τη δύσκολη αυτή κατάσταση που περνά η κυρία Μέγκαν Μαρκλ».

Η κατάσταση αυτή φαίνεται ότι έχει επηρεάσει βαθιά το ζευγάρι λίγες ώρες πριν το γάμο του.

Φίλος της Μέγκαν Μαρκλ μιλώντας στη Daily Mail δήλωσε ότι η πρώην ηθοποιός «δεν ήθελε να συμβεί αυτό το πράγμα. Προφανώς ήθελε τον πατέρα της στο γάμο. Και το γεγονός ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της δεν θα είναι στο γάμο δεν είναι και ότι καλύτερο. Η Μέγκαν και ο Χάρι παρακαλούν τους ανθρώπους να δώσουν μια ευκαιρία στον πατέρα της. Το έλεγαν εδώ και εβδομάδες καθώς προσπαθούσαν να τον στηρίξουν. Εκείνος ξεκάθαρα βρίσκεται υπό πίεση. Η ανησυχία του είναι γνήσια και αληθινή. Είναι ένας περήφανος άνθρωπος που θέλει να είναι πατέρας και όχι να τον φροντίζουν, αλλά αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Ολοι μας πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε με τη στάση μας στα παιδιά αλλά και σε εκείνον. Είναι μια ανησυχητική, τρομακτική κατάσταση. Το ζευγάρι κάνει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει».

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο πρίγκιπας Χάρι είναι απογοητευμένος και προσπάθησε και εκείνος να μεταπείσει τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ. «Ο Χάρι αισθάνεται ένοχος ότι συνέβη κάτι κακό σε κάποιον που αγαπάει μόνο και μόνο επειδή έχει σχέση μαζί του. Είναι διαλυμένος.

Αισθάνεται ότι προκαλεί προβλήματα. Θεωρεί οι όποιος συνδέεται μαζί του πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα», λέει στη Daily Mail φίλος του πρίγκιπα Χάρι.

Ποιος θα συνοδεύει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία;

Ο πατέρας της χθες, ανακοινώνοντας πως δεν θα πάει τελικά στον βασιλικό γάμο, εξέφρασε την άποψη ότι πλέον ο κατάλληλος άνθρωπος για να συνοδεύσει την Μέγκαν Μαρκλ στην εκκλησία είναι η μητέρα της. Και τα στοιχήματα άλλωστε αυτό δείχνουν ότι το πιθανότερο είναι ότι την Μέγκαν Μαρκλ θα παραδώσει στον γαμπρό η μητέρα της. Ωστόσο, παίζουν ακόμη τα ονόματα του πρίγκιπα Καρόλου, του πρίγκιπα Φιλίππου και του πρίγκιπα Γουίλιαμ, ενώ δεν αποκλείεται ακόμη να πάει και μόνη της στην εκκλησία.

Θρίλερ με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Δεν θα πάει τελικά στο γάμο, τα sms της κόρης του  | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ