Ο πραγματικός λόγος που δεν θα πάει στον γάμο ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ -Πήρε λεφτά - iefimerida.gr

Ο πραγματικός λόγος που δεν θα πάει στον γάμο ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ -Πήρε λεφτά

Μέγκαν Μαρκλ (Φωτογραφία: AP Photo/Frank Augstein)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, Τόμας, όπως φαίνεται, μόνο προβλήματα δημιουργεί στην κόρη του και μελλοντική δούκισσα.

Μιλώντας στο TMZ, ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε πως δεν θα βρεθεί στο πλευρό της κόρης του το Σάββατο, μετά τις αποκαλύψεις της Daily Mail πως «έστησε» παπαράτσι φωτογραφίες. Παράλληλα, αποκάλυψε ότι υπέστη καρδιακή προσβολή πριν από έξι ημέρες. Οπως υποστήριξε, δεν θέλει να ενοχλήσει την κόρη του και τη βασιλική οικογένεια αυτή τη μεγάλη ημέρα.

Ο Τόμας Μαρκλ δήλωσε πως η υγεία του πηγαίνει αρκετά καλά μετά το πρόβλημα υγείας που πέρασε.

Ωστόσο, σύμφωνα με την Daily Mail, η αποκάλυψη για την καρδιακή προσβολή, που ισχυρίζεται πως υπέστη, ήρθε λίγες ώρες μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας πως «έστησε» φωτογραφίες να τον παρουσιάζουν να προετοιμάζεται για τον γάμο.

Ο Μαρκλ είχε συνεννοηθεί με τον φωτογράφο Τζεφ Ράινερ να ποζάρει δήθεν αυθόρμητα και να τον φωτογραφίζει να διαβάζει σε ίντερνετ καφέ στο Μεξικό, όπου μένει, ταξιδιωτικό οδηγό της Βρετανίας, να βλέπει φωτογραφίες τη κόρης του αγκαλιά με τον πρίγκιπα ή να ράβει κοστούμι για τον γάμο. Για τις φωτογραφίες των προετοιμασιών φέρεται να έλαβε περίπου 135.000 δολάρια.

Ο Τόμας δικαιολόγησε τις λήψεις υποστηρίζοντας πως οι παπαράτσι φωτογραφίες που τον τράβηξαν ήταν αδιάφορες και θέλησε να τις κάνει πιο ενδιαφέρουσες! Υποστήριξε ακόμη ότι από τη στιγμή που έγινε γνωστή η σχέση της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι τον καταδιώκουν συνεχώς παπαράτσι και τις περισσότερες φορές τον εμφανίζουν ως... έναν αποτυχημενο. Πρόσφατα τον είχαν φωτογραφίσει να ψωνίζει μπύρες γράφοντας διάφορα σχόλια. Ο ίδιος πάντως υποστήριξε ότι η μπύρα δεν ήταν για τον ίδιο αλλά για έναν υπάλληλό του και ότι αυτός ήταν ένας ακόμη λόγος για τον οποίο δέχθηκε να «στήσει» τις φωτογραφίες με τους παπαράτσι, για να διορθώσει κάπως την εικόνα του. Δεν εξήγησε, βέβαια, γιατί πήρε 135.000 δολάρια...

Μάλιστα, δηλώνοντας μετανιωμένος και είπε πως σκοπεύει να απολογηθεί αυτοπροσώπως στην κόρη του και τον γαμπρό του που τους έφερε σε δύσκολη θέση, κάποια στιγμή πριν ή μετά το γάμο.

Μάλιστα, η Daily Mail, διαψεύδει τους ισχυρισμούς περί καρδιακής προσβολής του πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ καθώς μετά από ρεπορτάζ διαπίστωσε πως ο Τόμας Μαρκλ δεν ζήτησε ποτέ ιατρική βοήθεια και εκείνη την ημέρα που ισχυρίζεται ότι έπαθε καρδιακή προσβολή και δεν πήγε σε κανέναν νοσοκομείο. Αντιθέτως πέρασε τη μέρα του στο σπίτι του στο Ροζαρίτο και έκανε και μερικές βόλτες με το αυτοκίνητό του. Την ημέρα που ο ίδιος υποστηρίζει ότι βγήκε από το νοσοκομείο, στην πραγματικότητα ξεκίνησε το ταξίδι του από το Ροζαρίτο στο Λος Αντζελες. Το ταξίδι ήταν διήμερο και στη συνέχεια επέστρεψε στο Μεξικό. Ιατρική βοήθεια δεν ζήτησε ποτέ.

Πιθανότατα λοιπόν η καρδιακή προσβολή που προέβαλε ήταν η δικαιολογία του για το γεγονός ότι δεν παραβρεθεί στο γάμο της κόρης του και δεν θα είναι εκείνος που θα την παραδώσει στον πρίγκιπα Χάρι. Αγνωστο παραμένει αν η απόφαση να μην πάει είναι δική του, από ευθιξία, ή αν τον... έκοψε το παλάτι μετά την αποκάλυψη ότι έστησε παπαράτσι φωτογραφίες για να βγάλει χρήματα.

Η Μέγκαν Μαρκλ, μετά τις δηλώσεις του πατέρα της πως δεν θα παραβρεθεί στον γάμο, θα έχει δίπλα της αυτή τη σημαντική στιγμή για εκείνη τη μητέρα της -και για πολλούς έτσι είναι καλύτερα...

Η Μέγκαν Μαρκλ με τον πατέρα της (Daily Mail)

Παλάτι: Δεν σχολιάζουμε

Το Παλάτι του Κένσινγκτον, το γραφείο του πρίγκιπα Χάρι της Βρετανίας, απάντησε ότι δεν έχει κανένα σχόλιο να κάνει σχετικά με τις πληροφορίες που μετέδωσε ο αμερικανικός ιστότοπος TMZ ότι ο πατέρας της Αμερικανίδας ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παραστεί στον γάμο της, το Σάββατο, με τον Χάρι.

«Δεν έχουμε κάποιο σχόλιο αυτή τη στιγμή» είπε ένας εκπρόσωπος τύπου του Κένσινγκτον.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέγκαν Μαρκλ Πατέρας γάμος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ