Γιακουμάτος: «Το δάσος δεν χάνεται αν κόψεις πέντε - έξι κούτσουρα... » - iefimerida.gr

Γιακουμάτος: «Το δάσος δεν χάνεται αν κόψεις πέντε - έξι κούτσουρα... »

Γιακουμάτος: «Το δάσος δεν χάνεται αν κόψεις πέντε - έξι κούτσουρα... »
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμείλικτα διλημματικό χαρακτήρα θα έχουν οι εκλογές σύμφωνα με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας Γεράσιμο Γιακουμάτο, αφού οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στους ψευτό – ζορό και στους υπεύθυνους εκπροσώπους της πολιτικής.

Όπως είπε στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ «το δίλημμα στον κάθε Έλληνα πολίτη θα είναι ή οι ψευτο - ζορό της πολιτικής ή οι υπεύθυνοι πολιτικοί. Και οι υπεύθυνοι πολιτικοί μιλάμε για την πατρίδα, μιλάμε για το έθνος, μιλάμε για τις οικογένειες των Ελλήνων και των Ελληνίδων. Οι ψευτο - παλικαρισμοί δεν έχουν πέραση σε αυτή τη συγκυρία για την Ελλάδα».

Στο ερώτημα αν περιλαμβάνει στους ψευτο - ζορό και όσους συμμετέχουν στο κόμμα του Πάνου Καμμένου «Ανεξάρτητοι Έλληνες» είπε: «το δάσος δε χάνεται αν 5-6 κούτσουρα φύγουνε ή αν τα κόψεις. Το δάσος δυναμώνει. Εγώ θεωρώ ψευτο - ζορό όλους εκείνους, από την άκρα αριστερά μέχρι την άκρα δεξιά, που δεν έχουν προτάσεις, που δεν έχουν υπεύθυνες θέσεις, που λένε μόνο αφορισμούς, που έχουν μόνο την ισοπέδωση, που έχουν μόνο το μαύρο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ