Χαμός στο παλάτι με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Διαλυμμένος ο πρίγκιπας Χάρι, η κατάρα που αισθάνεται ότι κουβαλά - iefimerida.gr

Χαμός στο παλάτι με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Διαλυμμένος ο πρίγκιπας Χάρι, η κατάρα που αισθάνεται ότι κουβαλά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε αδιέξοδο φαίνεται ότι έχει βρεθεί τόσο το βρετανικό παλάτι όσο και η ίδια η Μέγκαν Μαρκλ, μετά τα όσα συνέβησαν με τον πατέρα της.

Σύμφωνα με την Daily Mail η Μέγκαν Μαρκλ τώρα παρακαλάει τον πατέρα της για να πάει στο γάμο.

Φίλοι της Μέγκαν Μαρκλ δηλώνουν ότι είναι πολύ αναστατωμένη και ότι ψάχνει τρόπο για να σώσει την κατάσταση. Μάλιστα φίλος της δηλώνει στη Mail ότι η Μέγκαν Μαρκλ στέκεται στο πλευρό του πατέρα της, ζητά κατανόηση και τονίζει ότι ο 73χρονος γονιός της βρίσκεται σε δύσκολη θέση.

«Δεν ήθελε να συμβεί αυτό το πράγμα. Προφανώς ήθελε τον πατέρα της στο γάμο. Και το γεγονός ότι θα πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι ο πατέρας της δεν θα είναι στο γάμο δεν είναι και ότι καλύτερο. Η Μέγκαν και ο Χάρι παρακαλούν τους ανθρώπους να δώσουν μια ευκαιρία στον πατέρα της. Το έλεγαν εδώ και εβδομάδες καθώς προσπαθούσαν να τον στηρίξουν. Εκείνος ξεκάθαρα βρίσκεται υπό πίεση. Η ανησυχία του είναι γνήσια και αληθινή. Είναι ένας περήφανος άνθρωπος που θέλει να είναι πατέρας και όχι να τον φροντίζουν, αλλά αυτό είναι κάτι αρκετά δύσκολο. Ολοι μας πρέπει να σκεφτούμε τι κάνουμε με τη στάση μας στα παιδιά αλλά και σε εκείνον. Είναι μια ανησυχητική, τρομακτική κατάσταση. Το ζευγάρι κάνει ότι μπορεί για να τον βοηθήσει».

Χαμός στο παλάτι με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Διαλυμμένος ο πρίγκιπας Χάρι, η κατάρα που αισθάνεται ότι κουβαλά | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με τη Daily Mail ο πρίγκιπας Χάρι είναι απογοητευμένος και προσπαθεί να μεταπείσει τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ. «Ο Χάρι αισθάνεται ένοχος ότι συνέβη κάτι κακό σε κάποιον που αγαπάει μόνο και μόνο επειδή έχει σχέση μαζί του. Είναι διαλυμένος.

Αισθάνεται ότι προκαλεί προβλήματα. Θεωρεί οι όποιος συνδέεται μαζί του πρέπει να πληρώσει αυτό το τίμημα», λέει στη Daily Mail φίλος του πρίγκιπα Χάρι.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ ανακοίνωσε ότι δεν θα παραβρεθεί στο βασιλικό γάμο καθώς υπέστη καρδιακή προσβολή. Η ανακοίνωση ήρθε αφότου η Daily Mail αποκάλυψε ότι ο Τόμας Μαρκλ πήρε 136.000 δολάρια για να στήσει κάποιες παπαράτσι φωτογραφίες. Ο ίδιος έκανε ότι διάβαζε περιοδικά για το ειδύλλιο του πρίγκιπα Χάρι με την κόρη του Μέγκαν Μαρκλ, ότι έκανε γυμναστική και ραβόταν για το γάμο.

Ο ίδιος παραδέχθηκε ότι έστησε τις φωτογραφίες αλλά όχι για τα χρήματα. Ο λόγος που προέβαλλε ήταν ότι το έκανε για να αποκαταστήσει την εικόνα του, καθώς οι παπαράτσι που τον ακολουθούσαν από τη στιγμή που έγινε γνωστό το ειδύλλιο της κόρης του με τον πρίγκιπα Χάρι, τον παρουσίαζαν ως χοντρό και αλκοολικό.

Χαμός στο παλάτι με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ -Διαλυμμένος ο πρίγκιπας Χάρι, η κατάρα που αισθάνεται ότι κουβαλά | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ