Σε αυτό το μυστικό μαγειρείο στην Ομόνοια θα νιώσεις ότι τρως σαν στο σπίτι σου [εικόνες] - iefimerida.gr

Σε αυτό το μυστικό μαγειρείο στην Ομόνοια θα νιώσεις ότι τρως σαν στο σπίτι σου [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oσοι ζουν και εργάζονται στην Ομόνοια αλλά και το ευρύτερο κέντρο της Αθήνας, έχουν ένα μικρό μυστικό: λέγεται Bread & Roses (το όνομά του προέκυψε από το αντίστοιχο κίνημα των αρχών του περασμένου αιώνα).

Aνήκει στην κατηγορία των εναλλακτικών μαγειρείων, που προσφέρει ποιοτικό κι οικονομικό φαγητό από τις δώδεκα το πρωί έως τις εννέα το βράδυ.

Άνοιξε τον Οκτώβρη του 2014, είναι συνεργατικό εστιατόριο και οφείλει τη φήμη του στις γενναίες μερίδες του και τη χαλαρή του ατμόσφαιρα.

Η έμπνευση ανήκει σε μια κολεκτίβα πέντε ανθρώπων με αγάπη, γνώση και ταλέντο -κάποιοι είναι σεφ, κάποιοι τεχνολόγοι τροφίμων, όλοι, πάντως, σίγουρα καλοφαγάδες,- που ήθελαν να συμβάλλουν στη διαμόρφωση της νέας συντροφικότητας. «Χωμένο» στην στοά του πάλαι ποτέ μεγαλοπρεπούς μεγάρου, στο 64 της οδού Πανεπιστημίου, διαθέτει μια από τις πιο όμορφες ταράτσες της πόλης.

Γνωρίστε καλύτερα το Bread and Roses, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ BREAD AND ROSES Ομόνοια Φαγητό
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ