Power of Love: Εξαλλος ο Σωκράτης -Τα «έβαλε» με Δώρο, Αθηνά και τηλεθεατές [βίντεο]

Ο Δώρος Παναγίδης και η Αθηνά Χρυσαντίδου είναι ένα από τα δημοφιλή ζευγάρια του Power of love.

Μάλιστα, γι’ αυτή την εβδομάδα είναι οι δύο πιο αγαπημένοι παίκτες του κοινού. Το ζευγάρι, λοιπόν, κέρδισε ένα δείπνο σε καλό εστιατόριο και ζήτησε να πάρει άλλο ένα ζευγάρι μαζί του. Η Μαρία Μπακοδήμου είπε «ναι» και ρώτησε ποιο ζευγάρι επιλέγουν.

Τότε, άρχισαν τα «όργανα», με τον Σωκράτη να «τα βάζει» τόσο με τον Δώρο και την Αθηνά, όσο και με τους τηλεθεατές.

«Θα λέγαμε τον Παναγιώτη και την Άννα αλλά επειδή ο Σωκράτης με την Κυριακή δεν έχουν βγει ποτέ έξω, θα πούμε Σωκράτη και Κυριακή» είπε η Αθηνά.

Οταν ο Σωκράτης αντέδρασε, λέγοντας: «Νιώθω ότι το κάνουν από λύπηση και δεν μου αρέσει τώρα αυτό. Προτιμώ να πάνε μόνοι τους ή να πάρουν μαζί τους ένα άλλο ζευγάρι».

Η απάντηση του συμπαίκτης τους δεν άρεσε στο ζευγάρι, το οποίο αποφάσισε να μοιραστεί το τραπέζι με την Αννα και τον Παναγιώτη.

Στη συνέχεια ο Σωκράτης ξέσπασε και κατά των τηλεθεατών: «Σου φαίνομαι ότι είμαι ο τύπος για λύπηση; Ας μην πάω καλύτερα. Ας μην πάω και ποτέ! Αφού αυτός ο κόσμος ψηφίζει, αφού δεν πρόκειται να πάρουμε έπαθλο γιατί ο κόσμος ψηφίζει με τα κριτήριά του, η ψηφοφορία είναι δωρεάν, κανείς δεν μπαίνει στη διαδικασία να πληρώσει, η ψηφοφορία γίνεται μέσα από τα social media, τα target group μάλλον δεν τα αντιπροσωπεύω, οπότε ας μην πάω και ποτέ για φαγητό και ας μη βγω και στα έπαθλα».

Πηγή βίντεο: zappit

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ