Βενιζέλος: «Θέλουμε ένα ανοιχτό, δημοκρατικό και συλλογικό ΠΑΣΟΚ» - iefimerida.gr

Βενιζέλος: «Θέλουμε ένα ανοιχτό, δημοκρατικό και συλλογικό ΠΑΣΟΚ»

Βενιζέλος: «Θα είμαι δίπλα σε όλους και όλοι δίπλα μου»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Αρχίζουμε» θα είναι ένα από τα κεντρικά προεκλογικά συνθήματα του ΠΑΣΟΚ όπως αποκάλυψε χθες ο Ευάγγελος Βενιζέλος ξεκινώντας μία σειρά τηλεοπτικών εμφανίσεων που έχουν ως στόχο την αύξηση της συμμετοχής των πολιτών στις εκλογές της 18ης Μαρτίου.

Ο κύριος Βενιζέλος που δίνει σήμερα το μεσημέρι συνέντευξη Τύπου εφ' όλης της ύλης στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στην Ιπποκράτους υποσχέθηκε ότι αμέσως μετά την αναγόρευσή του ως προέδρου του ΠΑΣΟΚ θα κάνει πράξη την δήλωσή του «θα είμαι δίπλα σε όλους και όλοι δίπλα μου» μιλώντας για ένα ανοιχτό, δημοκρατικό, συλλογικό κόμμα που θα καταδείξει τι σημαίνει αξιοκρατία και διαφάνεια.

Ο υπουργός των Οικονομικών αφού επισήμανε-μιλώντας στον Alpha- ότι δεν μπορεί να παίζει διπλό ρόλο και επομένως θα παραιτηθεί από την κυβέρνηση λίγες ώρες μετά την εκλογή του, επανέλαβε ότι στόχος του ΠΑΣΟΚ «θα είναι η νίκη και η πρωτιά στις εκλογές» ωστόσο απέφυγε να απαντήσει με σαφήνεια για το τι θα πράξει σε σχέση την προοπτική της μετεκλογικής συνεργασίας με την Νέα Δημοκρατία. «Εμείς θέλουμε μία λύση υπεύθυνη και προοδευτική. Δεν πρόκειται να μπούμε σ' αυτήν την συζήτηση χωρίς να ξέρουμε τι θέλει ο ελληνικός λαός» περιορίστηκε να πει. Όταν ρωτήθηκε πάντως ποιος θα είναι ο ρόλος του κ. Παπαδήμου μετά την εκλογική αναμέτρηση σχολίασε ότι «αυτά είναι θέματα τα οποία θα τα συζητήσουν οι πολιτικές δυνάμεις μετά».

Πάντως άφησε ανοιχτό παράθυρο για την επιστροφή κάποιων εκ των διαγραμμένων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που είχαν μία «ατυχή στιγμή» , ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για την Λούκα Κατσέλη τονίζοντας ότι «άλλοι διέρρηξαν τους δεσμούς τους με την παράταξη και μεταξύ αυτών άνθρωποι που παίξανε πολύ μεγάλο ρόλο και στην διαμόρφωση της προεκλογικής φυσιογνωμίας και του προγράμματος του 2009».

Την ίδια ώρα τα κορυφαία στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν αποδυθεί σ' έναν αγώνα για την αύξηση της συμμετοχής των φίλων και μελών του κινήματος στις εκλογές της Κυριακής. Στελέχη και βουλευτές μιλούν σε ανοιχτές εκδηλώσεις στις περιφέρειές τους, ενώ παράλληλα η Ιπποκράτους αποστέλλει χιλιάδες sms στους ψηφοφόρους υπενθυμίζοντάς τους την κρισιμότητα της διαδικασίας για την ανάδειξη νέας ηγεσίας.

Το επιτελείο του υποψηφίου προέδρου του ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι στόχος του κόμματος είναι να στηθούν περισσότερες από χίλιες κάλπες ούτως ώστε τα μέλη και οι φίλοι να διευκολυνθούν στην ψηφοφορία και να μην αναγκαστούν να περιμένουν σε ουρές. Γι' αυτόν τον λόγο τα σημεία στα οποία θα στηθούν οι κάλπες σε όλη την χώρα θα αναρτηθούν στο επίσημο site του ΠΑΣΟΚ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ