Το παθιασμένο φιλί του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη, στη Μύκονο [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Το παθιασμένο φιλί του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη, στη Μύκονο [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στη Μύκονο έκαναν Πρωτομαγιά ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη.

Μαζί τους, όπως πάντα, ο Νίκος Κοκλώνης. Αυτή τη φορά όμως το ζευγάρι συνόδευε και η κόρη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου, Μαρία-Ελένη.

Οι τέσσερίς τους ταξίδεψαν με σκάφος ως τη Μύκονο, με την Νατάσα Καλογρίδη να ποστάρει συνεχώς βιντεάκια στο Instagram από την Πρωτομαγιά της στη θάλασσα!

Φυσικά, την παρέα Αλέξανδρου Λυκουρέζου-Νατάσας Καλογρίδη-Νίκου Κοκλώνη και Μαρίας Ελένης Λυκουρέζου, δεν θα μπορούσε να μην εντοπίσει το Mykonos Live TV.

Στο βιντεάκι του ιντερνετικού καναλιού της Μυκόνου ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος και η Νατάσα Καλογρίδη με την παρέα τους απολαμβάνουν το φαγητό τους, ενώ η ηθοποιός, μαζί με την κόρη του ποινικολόγου, με στεφάνια στα κεφάλια τους ξεφαντώνουν υπό τους ρυθμούς της μουσικής.

Μάλιστα το Happy Day εντόπισσε και το παθιασμένο φιλί του Αλέξανδρου Λυκουρέζου στην Νατάσα Καλογρίδη:

Το παθιασμένο φιλί του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη, στη Μύκονο [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αλέξανδρος Λυκουρέζος-Νατάσα Καλογρίδη είναι μαζί τους τελευταίους μήνες και δεν το κρύβουν.

Η αποκάλυψη της σχέσης τους έγινε όταν οι παπαράτσι τους εντόπισαν να διασκεδάζουν στα μπουζούκια, στην αρχή στον Γιάννη Πάριο και στη συνέχεια στον Μαζωνάκη.

Έκτοτε, το ζευγάρι δεν κρύφτηκε.

Η Νατάσα Καλογρίδη δεν σταματά να ανεβάζει εικόνες και βίντεο από τις κοινές της στιγμές με τον σύντροφό της πλέον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, ενώ ο ποινικολόγος, αν και δεν το έχει παραδεχθεί ευθέως, δεν το διαψεύδει, αλλά και δεν κρύβεται κιόλας.

Άλλωστε, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στη συνέντευξη του Αλέξανδρου Λυκουρέζου και της Νατάσας Καλογρίδη στον Νίκο Κοκλώνη, που θα προβληθεί αυτή την εβδομάδα από τον ΑΝΤ1, οι δυο τους, θα παραδεχθούν τον έρωτά τους.

Να σημειωθεί ακόμη ότι αυτή δεν ήταν η πρώτη κοινή εξόρμηση για Αλέξανδρο Λυκουρέζο και Νατάσα Καλογρίδη.

Μετά τις... τσάρκες σε γνωστά αθηναϊκά στέκια, το ζευγάρι πέρασε το Πάσχα στις Μαλίδβες. Εκεί γιόρτασε τη γιορτή της η Νάτασα Καλογρίδη, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τις διακοπές της και αν και απέφευγε σε αυτές να φαίνεται και ο σύντορφός της, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, το λάθος έγινε κάποια στιγμή και έστω και για τέσσερα λεπτά ανέβηκε στο Instagram η φωτογραφία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με μαγιό, να απολαμβάνει το κοκτέιλ του, σε εξωτική παραλία των Μαλδίβων.

Ακολούθησε η εξόρμηση του ζευγαριού στην Βενετία όπου και πάλι σε μια φωτογραφία που ανέβασαν Νατάσα Καλογρίδη και Νίκος Κοκλώνης στο Instagram διακρινόταν στην... άκρη ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος. Σταθερή τους παρέα, όλο αυτό το διάστημα της σχέσης τους, πάντως, είναι ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος φέρεται και να γνώρισε τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο με την Νατάσα Καλογρίδη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ