Η τρυφερή φιλία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη -Διασκέδασαν στα μπουζούκια [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Η τρυφερή φιλία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη -Διασκέδασαν στα μπουζούκια [εικόνες & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Να διασκεδάζουν μαζί στα μπουζούκια το περασμένο Σάββατο εντόπισε ο φωτογραφικός φακός τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο και την Νατάσα Καλογρίδη.

Ο ποινικολόγος και η ηθοποιός διασκέδασαν στο Baraonda απολαμβάνοντας τον Γιάννη Πάριο, με τα ρεπορτάζ της Espresso αλλά και των περιοδικών You και OK! να αναφέρουν ότι η Νατάσα Καλογρίδη κοιτούσε με θαυμασμό, φρόντιζε και περιποιόταν όλο το βράδυ τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Ακόμη τού πετούσε γαρύφαλλα, μιλούσαν και γελούσαν όλο το βράδυ.

Η τρυφερή φιλία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη -Διασκέδασαν στα μπουζούκια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 0
Η τρυφερή φιλία του Αλέξανδρου Λυκουρέζου με τη Νατάσα Καλογρίδη -Διασκέδασαν στα μπουζούκια [εικόνες & βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Δεν υπήρχε αμφιβολία πως συμπεριφέρονταν ως ζευγάρι. Ήταν αχώριστοι. Συνέχεια συζητούσαν, αντάλλασαν ματιές, αγκαλιές και φιλιά», είπε στο OK! πρόσωπο που τους συνάντησε, με τον αυτόπτη μάρτυρα που επικαλείται το περιοδικό You, όμως, να είναι πιο επιφυλακτικός για το αν και κατά πόσον, πέρα από μια τρυφερή φιλία, υπάρχει κάτι παραπάνω ανάμεσα στον νομικό και την ηθοποιό.

Από την άλλη, η ηθοποιός έραινε διαρκώς τον Γιάννη Πάριο με λουλούδια ο οποίος της αφιέρωνε το τραγούδι του «στο κάτω κάτω της γραφής αξίζει να καταστραφείς και ως το θάνατο να πας για μια γυναίκα που αγαπάς» και όλα τα υπόλοιπα ερωτικά τραγούδια που ερμήνευε.

Μάλιστα, η διασκέδαση των δυο δεν σταμάτησε στον Γιάννη Πάριο. Στις 3 τα ξημερώματα έφυγαν από το Baraonda και κατευθύνθηκαν στο Εναστρον όπου εμφανίζονται ο Γιώργος Μαζωνάκης και η Πάολα, όπου συνέχισαν τη διασκέδασή τους μέχρι το πρωί! Η είσοδός τους στο μαγαζί, βέβαια, δεν θα μπορούσε να περάσει απαρατήρητη τόσο λόγω του γεγονότος ότι ο Αλέξαδρνος Λυκουρέζος όπου και αν βρίσκεται δεν μπορεί να μην τραβήξει τα βλέμματα επάνω του αλλά και γιατί η Νατάσα Καλογρίδη τη συγκεκριμένη βραδιά ήταν ιδιαίτερα λαμπερή, φορώντας μια ολόσωμη κολλητή λευκή φόρμα, με apres ski μπότες και μια τεράστια ροζ γούνα.

Δείτε στα παρακάτω βίντεο τις φωτογραφίες από την έξοδο Λυκουρέζου-Καλογρίδη:


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ