Δύο αθηναϊκά εστιατόρια απέκτησαν το πρώτο τους αστέρι Michelin

Δύο αθηναϊκά εστιατόρια κέρδισαν το πρώτο τους αστέρι Michelin αποδεικνύοντας πως ακόμα και εν μέσω κρίσης η ελληνική γαστρονομία σημειώνει μεγάλη πρόοδο.

Πρόκειται για το εστιατόριο Γαλάζια Χύτρα με σεφ τον Νίκο Καραθάνο που στεγάζεται μέσα στο ξενοδοχείο Astir Palace και το Funky Gourmet στον Κεραμεικό που δημιούργησαν δύο νέοι και ταλαντούχοι σεφ (η Γεωργιάννα Χιλιαδάκη και ο Νίκος Ρούσσος) και το οποίο από το 2007 προωθεί την λογική του private cheffing, ενώ από το 2009 έχει πλέον και εστιατόριο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ