Sex and the City καβγάς, τέλος -Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αλλάζει στάση προς την Κιμ Κατράλ - iefimerida.gr

Sex and the City καβγάς, τέλος -Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ αλλάζει στάση προς την Κιμ Κατράλ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αφού ξέσπασε κατά της Κιμ Κατράλ, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τώρα ρίχνει τόνους στον καβγά της χρονιάς...

Οι δύο πρωταγωνίστριες της σειράς που αγαπήθηκε από εκατομμύρια γυναίκες ανά τον κόσμο, τσακώθηκαν δημοσίως πριν μερικούς μήνες.

Αιτία η άρνηση της Κιμ Κατράλ να συμμετέχει στην τρίτη ταινία του Sex and the City.

Πρώτη ξέσπασε η Κιμ Κατράλ. Αφορμή τα συλληπητήρια μέσω Instagram της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, για το θάνατο του αδελφού της.

Η Κιμ Κατράλ κατηγόρησε την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για διπροσωπία, λέγοντας ακόμη ότι δεν έχει ανάγκη τη στήριξή της.

Και μετά ήρθε και το ξέσπασμα της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ.

​Τώρα, και αφού τα πνεύματα έχουν καταλαγιάσει, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ εμφανίζεται απολύτως αλλαγμένη, σε πρόσφατη συνέντευξη της, και κάνει ότι μπορεί για να ρίξει εκ νέου γέφυρες στην προβληματική της σχέση με την Κατράλ.

Η δημοφιλής πρωταγωνίστρια του Sex and the City λέει τώρα ότι δεν υπήρξε τσακωμός και ότι δεν ήταν ποτέ εχθρική προς την φίλη της Κιμ Κατράλ. «Πάντα είχα την δουλειά της Κιμ πολύ ψηλά στο μυαλό μου και έτρεφα μεγάλη εκτίμηση στο πρόσωπο της. Θα ήθελα πολύ να επαναπροσδιορίσω τα πράγματα. Αν η Κιμ δεν θέλει να κάνει τρίτη ταινία δεν υπάρχει απολύτως κανένα πρόβλημα. Πρέπει να το σεβαστούμε. Απλά θα ήθελα να το διευκρινήσω», είπε η Σάρα Τζέσικα Πάρκετ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ