Τι κρύβεται πίσω από τη βιτριολική επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; - iefimerida.gr

Τι κρύβεται πίσω από τη βιτριολική επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια έκρηξη οργής είχε πριν από δύο ημέρες η διάσημη ηθοποιός Κιμ Κατράλ, απέναντι στην συμπρωταγωνίστριά της στη σειρά «Sex and the City», Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, αποκαλώντας την υποκρίτρια.

Τι κρύβεται πίσω από τη βιτριολική επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; | iefimerida.gr 0

Στον μη ενημερωμένο παρατηρητή, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, έστειλε ένα μήνυμα υποστήριξης σε μια παλιά φίλη σε μια τρομερή περίοδο απώλειας, με την ανάρτησή της στο Instagram της Κιμ Κατράλ να αναφέρει: «Αγαπημένη Κιμ, η αγάπη μου και τα συλλυπητήριά μου σε εσένα και την οικογένειά σου για τον αγαπημένο σου αδερφό».

Απαντώντας στην ανάρτηση αυτή, η Κιμ Κάτραλ, εξαπέλυσε μια άγρια επίθεση κατά της συμπρωταγωνίστριάς, που σόκαρε ένα μεγάλο μέρος του Χόλιγουντ και εκατομμύρια φίλους της διάσημης σειράς.

Γράφοντας στο Instagram είπε: «Η μαμά μου με ρώτησε σήμερα: ‘Πότε θα σε αφήσει ήσυχη αυτή η υποκρίτρια, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; Η συνεχής επιμονή σου είναι μια οδυνηρή υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. Και για να σου το ξεκαθαρίσω (αν δεν το έχω ήδη κάνει). Δεν είσαι οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι’ αυτό σου γράφω για να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις το πρόσωπο του ‘καλού κοριτσιού’»

My Mom asked me today “When will that @sarahjessicaparker, that hypocrite, leave you alone?” Your continuous reaching out is a painful reminder of how cruel you really were then and now. Let me make this VERY clear. (If I haven’t already) You are not my family. You are not my friend. So I’m writing to tell you one last time to stop exploiting our tragedy in order to restore your ‘nice girl’ persona. Copy and paste link https://nypost.com/2017/10/07/inside-the-mean-girls-culture-that-destroyed-sex-and-the-city/

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Cattrall (@kimcattrall) στις 10 Φεβ, 2018 στις 5:20 πμ PST

Πολλοί ήταν αυτοί που αναρωτήθηκαν αν η Κιμ Κατράλ, παρά την προφανή θλίψη της, έχασε τα λογικά της. Όσοι παρακολουθούσαν τις δύο γυναίκες, μπορεί να πίστευαν πως οι σχέσεις τους, στη διάρκεια της συνεργασίας τους, ήταν άριστες παρόλο που και οι δύο είχαν μια τάση να το παίζουν «ντίβες».

Τι κρύβεται πίσω από τη βιτριολική επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; | iefimerida.gr 1

Αλλά μέχρι αυτό το Σαββατοκύριακο, το βάθος της εχθρότητας της Κιμ ήταν άγνωστο. Είναι όμως η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ τελείως αθώα ή μήπως η Κιμ είχε κάποιο λόγο για να γράψει αυτή τη βιτριόλικη ανάρτηση;

Σίγουρα υπήρξαν στιγμές, κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς, που καμία από τις πρωταγωνίστριες δεν μιλούσε στην Κιμ. Ούτε μία λέξη, πέρα από όσα έπρεπε να πουν σύμφωνα με το σενάριο. Οι υπόλοιπες τρεις, έτρωγαν το μεσημεριανό τους μαζί, χωρίς την Κιμ, σύμφωνα με πηγές. Όταν είχαν γυρίσματα εκτός πόλης έμεναν σε διαφορετικά ξενοδοχεία.

Οι λόγοι ήταν πολλοί: τόσο όσον αφορά στα χρήματα που έπαιρνε η καθεμία, στο στάτους, αλλά και στο πόσο γυμνό υπήρχε στις ερωτικές σκηνές.

Τι κρύβεται πίσω από τη βιτριολική επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; | iefimerida.gr 2

Η Σάρα Τζέσικα Πάρεκρ, φορούσε πάντα το σουτιέν της, σε αντίθεση με την ατρόμητη σεξουαλικά, Κιμ Κάτραλ, που ήταν υποχρεωμένη να τα βγάζει όλα στη φόρα σε κάθε ευκαιρία. Αλλά ουσιαστικά, το θέμα ήταν πάντα για το ποια ηθοποιός ήταν η μεγαλύτερη σταρ.

Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ έβλεπε αυξήσεις στο μισθό της, προαγωγή σε executive editor και σε πολλά άλλα κατά τη διάρκεια που γυριζόταν η σειρά (1998 – 2004). Η Κιμ όμως δεν είχε τίποτε από αυτά, παρά τις εξαγριωμένες διαμαρτυρίες της.

Προφανώς τα πράγματα έγιναν τόσο δυσάρεστα που η Κιμ αποφάσισε ότι «τελείωσε» με το Sex and the City και δεν ήθελε και τρίτη συνέχεια στην κινηματογραφική μεταφορά του.

Τι κρύβεται πίσω από τη βιτριολική επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; | iefimerida.gr 3

Βέβαια, καθοριστικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε και το μισθολογικό κομμάτι. Το 2002, η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, μετά την μεγάλη επιτυχία της σειράς, έπαιρνε 1 εκατομμύριο δολάρια για κάθε επεισόδιο, σε αντίθεση με τις 3 άλλες πρωταγωνίστριες, που έπαιρναν μόλις 350.000 δολάρια.

Τι κρύβεται πίσω από τη βιτριολική επίθεση της Κιμ Κατράλ στη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ; | iefimerida.gr 4

Αυτό εξόργισε την Κιμ, επειδή όλοι οι πρωταγωνιστές της σειράς «Τα Φιλαράκια» που την ίδια περίοδο, σημείωνε παγκόσμια επιτυχία, έπαιρναν τα ίδια χρήματα – από 75.000 δολάρια το επεισόδιο στην αρχή της σειράς, μέχρι και το 1 εκατομμύριο δολάρια το επεισόδιο, δέκα χρόνια μετά.

Αλλά υπήρχαν περισσότερα από ό, τι τα χρήματα.

Μια πηγή δήλωσε: «Από το σημείο που η SJP είχε την εκτελεστική πιστοληπτική της πίστη, πήρε την ιδιοκτησία της επίδειξης και αυτό πάντα αμαυρώθηκε για τον Kim.

«Η Kim ήθελε μια εκτελεστική πίστωση παραγωγών από τη σειρά τριών αλλά δεν του δόθηκε ποτέ μία. Ένιωθε ότι η SJP πήρε περισσότερο χρόνο προβολής από ό, τι έκανε, κάτι που ήταν δίκαιο, επειδή η Sarah Jessica ήταν η μόνη της, αλλά προκάλεσε ένταση.

Υπήρχαν και άλλα όμως εκτός από τα χρήματα. Σύμφωνα με μια πηγή: «Από την στιγμή που η Σάρα έγινε παραγωγός της σειράς, το ίδιο ήθελε και η Κιμ. Ένιωθε πως η Σάρα είχε περισσότερο χρόνο προβολής στη σειρά κι αυτό δημιουργούσε εντάσεις. Η Σάρα επενέβαινε και διόρθωνε την Κιμ στα λόγια που έπρεπε να πει κι αυτό έκανε πύραυλο την τελευταία».

Στη συνέχεια, το 2002 ένα περιοδικό ισχυρίστηκε πως η Κιμ διέδωσε πως η συμπρωταγωνίστριά της Σίνθια Νίξον είχε αποβάλει και σχεδίαζε να μείνει ξανά έγκυος. Η Νίξον δήλωσε συγκλονισμένη από την «προδοσία» και αρνούνταν να την κάνει πλέον παρέα.

Το ποτήρι για τις σχέσεις των δύο γυναικών ξεχείλισε όταν άνοιξαν οι διαπραγματεύσεις για μια τρίτη κινηματογραφική μεταφορά της σειράς, το 2016. Αλλά πέρυσι, έγινε γνωστό πως η Κιμ Κάτραλ «σκότωσε» την ταινία με τις «εξωφρενικές απαιτήσεις» της αρνούμενη να συμμετάσχει σε αυτήν αν η Warner Bros δε συμφωνούσε στην παραγωγή άλλων ταινιών που είχε η ηθοποιός στα σκαριά.

Αυτή φυσικά, το αρνήθηκε, λέγοντας:« Η μόνη απαίτηση που είχα ήταν πως δεν ήθελα να κάνω μία τρίτη ταινία». Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ το επιβεβαίωσε πιο διπλωματικά: «Τελείωσε. Δεν την κάνουμε. Είμαι απογοητευμένη».

Ότι κι αν συμβαίνει πάντως, φαίνεται πως είναι ένας από τους μεγαλύτερους καβγάδες στο Χόλιγουντ που τον δημοσιοποιούν μάλιστα, οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ