ΣΥΡΙΖΑ: Εκκωφαντική σιωπή της αντιπολίτευσης για το τηλεφώνημα Μαρινάκη στον Τζανακόπουλο - iefimerida.gr

ΣΥΡΙΖΑ: Εκκωφαντική σιωπή της αντιπολίτευσης για το τηλεφώνημα Μαρινάκη στον Τζανακόπουλο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την «εκκωφαντική σιωπή» των κομμάτων της αντιπολίτευσης για το τηλεφώνημα Μαρινάκη στον κυβερνητικό εκπρόσωπο στηλιτεύει ο ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι δεν μπορούν με τη στάση τους «να επικροτούν αντιλήψεις και συμπεριφορές που δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατία».

Ειδικότερα, ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «μία ημέρα μετά το νυχτερινό τηλεφώνημα του διωκόμενου από τη δικαιοσύνη Βαγγέλη Μαρινάκη στον υπουργό επικρατείας και κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τζανακόπουλο και η σιωπή των κομμάτων της αντιπολίτευσης είναι εκκωφαντική».

«Από τη ΝΔ και τον κ. Μητσοτάκη των οποίων η ταύτιση με τον εν λόγω επιχειρηματία είναι ολοκληρωτική, δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό», σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει ότι «τα υπόλοιπα κόμματα, όμως, δεν μπορούν να σφυρίζουν αδιάφορα και με τη στάση τους να επικροτούν αντιλήψεις και συμπεριφορές που δεν έχουν θέση σε μία δημοκρατία».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ