Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους με μια κουλ φωτό [εικόνα] - iefimerida.gr

Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ γιορτάζουν την επέτειο γάμου τους με μια κουλ φωτό [εικόνα]

Κέιτ Μίντλετον και πρίγκιπας Γουίλιαμ (Φωτογραφία: Chris Jackson/Pool via AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πριν μερικές ημέρες καλωσόρισαν τον τρίτο μέλος της οικογένειας τους και στις 29 Απριλίου, γιόρτασαν την επέτειο γάμο τους.

Πρίγκιπας Γουίλιαμ και Κέιτ Μίντλετον ενώθηκαν πριν από επτά χρόνια με τα ιερά δεσμά του γάμου και αποτελούν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια των Βρετανών.

Το παλάτι του Κένσιγκτον στον λογαριασμό του στο Twitter γιόρτασε την ιδιαίτερη στιγμή του βασιλικού ζεύγους με μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους.

Σε αυτή απεικονίζεται το ζευγάρι μέσα σε αυτοκίνητο, το οποίο είναι διακοσμημένο με μπαλόνια και η πινακίδα που γράφει: «Just Wed» (μόλις παντρευτήκαμε).

«Εφτά χρόνια πριν, σαν σήμερα. Σας ευχαριστούμε για όλα τα υπέροχα και γεμάτα αγάπη μηνύματα, για την επέτειο γάμου του Δούκα και της Δούκισσας του Cambridge», γράφει η ανάρτηση.

Seven years ago today - thank you for all the lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridge's wedding anniversary! pic.twitter.com/u8QN4DxOi7

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ