Η απάντηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην κουμπαριά με τον Χάρι: «Η εκδίκηση είναι γλυκιά» - iefimerida.gr

Η απάντηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην κουμπαριά με τον Χάρι: «Η εκδίκηση είναι γλυκιά»

Ο Χάρι ήταν ο κουμπάρος στο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να χρειάστηκε λίγο παραπάνω χρόνο προκειμένου να το επισημοποιήσει, αλλά ο πρίγκιπας Χάρι επιτέλους ανακοίνωσε πως κουμπάρος του θα είναι ο μεγαλύτερος αδερφός του, πρίγκιπας Γουίλιαμ, στο βασιλικό του γάμο στις 19 Μαΐου.

Την Πέμπτη το βράδυ, όμως, κατά τη διάρκεια επίσκεψης στο φιλανθρωπικό ίδρυμα Greenhouse Center Charity στο Λονδίνο, οι δημοσιογράφοι μίλησαν με τα δύο αδέρφια για την είδηση αυτή.

“It feels great, a real delight… revenge is sweet” - Prince William on being Harry’s best man. Asked about the name of the royal baby, the Duke of Cambridge says: “I’m working on that.”#5News | #RoyalBaby | @simonvigar5 pic.twitter.com/i5bhrcmwEg

Ερωτηθείς ο πρίγκιπας Γουίλιαμ για το πώς ένιωσε όταν του ζητήθηκε να γίνει κουμπάρος του Χάρι, απάντησε: «Είναι πολύ ωραία» είπε. «Είμαι ενθουσιασμένος και χαρούμενος, ειλικρινά».

Η απάντηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην κουμπαριά με τον Χάρι: «Η εκδίκηση είναι γλυκιά»  | iefimerida.gr 0

«Είναι υπέροχο... μια πραγματική απόλαυση... η εκδίκηση είναι γλυκιά» είπε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, προφανώς αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Χάρι ήταν ο κουμπάρος στο δικό τους γάμο το 2011.

Ο πρίγκιπας Χάρι έσπευσε να διευκρινίσει ότι η πρόταση για την κουμπαριά δεν ήταν της τελευταίας στιγμής. «Γονάτισα για να του κάνω την πρόταση» αστειεύτηκε ο Χάρι. «Το ξέρει εδώ και μήνες» αποκάλυψε ο μελλοντικός γαμπρός.

Σύμφωνα με πηγή κοντά στη βασιλική οικογένεια, ο Γουίλιαμ γνώριζε εδώ και καιρό πως θα ήταν ο κουμπάρος στο γάμο του αδερφού του.

Η απάντηση του πρίγκιπα Γουίλιαμ στην κουμπαριά με τον Χάρι: «Η εκδίκηση είναι γλυκιά»  | iefimerida.gr 1

«Ο Χάρι έχει αρκετούς φίλους, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ζητήσει από κάποιον άλλον να αναλάβει αυτό το ρόλο» δήλωσε η πηγή στο Us Weekly τον περασμένο Δεκέμβριο.

Τώρα, οι θαυμαστές της βασιλικής οικογένειας περιμένουν εναγωνίως το όνομα του νέου μωρού. Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ ερωτηθείς απάντησε πως «το δουλεύουμε ακόμη» Σίγουρα, πάντως αναμένεται να γίνει πολύ σύντομα η ανακοίνωση του ονόματός του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ