Ο ΣΚΑΪ απαντά στο τρολάρισμα των Φιλιππίδη – Χαϊκάλη για το «Power of Love» [βίντεο] - iefimerida.gr

Ο ΣΚΑΪ απαντά στο τρολάρισμα των Φιλιππίδη – Χαϊκάλη για το «Power of Love» [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Viral έγινε χθες το βίντεο που ανάρτησε ο Πέτρος Φιλιππίδης και φαίνεται να κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Παύλο Χαϊκάλη, τρολάροντας την εκπομπή του Σκάι «Power of Love».

Σε αυτό ο Πέτρος Φιλιππίδης, αντιγράφει την ερωτική εξομολόγηση της Αθηνάς Χρυσαντίδου προς τον Δώρο Παναγίδη, όπου του λέει ότι θέλει να είναι ο κάθε άνθρωπος που γνωρίζει και αγαπά.

POWER OF........no comment!!!!!!

A post shared by @ petrosfilipp on Apr 24, 2018 at 1:17am PDT

Σήμερα, το κανάλι του Σκάι απάντησε στο τρολάρισμα των Φιλιππίδη – Χαϊκάλη, ποστάροντας ένα βίντεο στον επίσημο λογαριασμό του στο Instagram, με τις καλύτερες στιγμές του Δώρου και της Αθηνάς και γράφοντας στη λεζάντα του βίντεο: «@petrosfilipp και @pavloschaikalis από χθες προσπαθούμε να αποφασίσουμε αν η ερμηνεία σας κατάφερε να ξεπεράσει το πρωτότυπο».

@petrosfilipp και @pavloschaikalis από χθες προσπαθούμε να αποφασίσουμε αν η ερμηνεία σας κατάφερε να ξεπεράσει το πρωτότυπο • @skaitvchannel @poweroflovegr • #Skaitv #Skaitvchannel #PowerofLoveGR

A post shared by Skai TV (@skaitvchannel) on Apr 25, 2018 at 3:27am PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ