Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για το μακελειό στο Τορόντο με τους 10 νεκρούς - iefimerida.gr

Συλλυπητήρια ΥΠΕΞ για το μακελειό στο Τορόντο με τους 10 νεκρούς

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες των θυμάτων και την αλληλεγγύη του στην κυβέρνηση του Καναδά για την αποτρόπαια πράξη, στέλνει μέσω Twitter, το υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας.

«Ειλικρινή συλλυπητήρια προς τις οικογένειες για την θανάσιμη επίθεση στο Τορόντο. Καταδικάζουμε αυτή τη φρικτή πράξη βίας και στεκόμαστε αλληλέγγυοι στην κυβέρνηση του Καναδά και του λαού της», αναφέρει συγκεκριμένα.

Υπενθυμίζεται ότι ένας άνδρας που βρισκόταν στο τιμόνι ενός νοικιασμένου λευκού βαν το έριξε πάνω σε πλήθος πεζών σε πεζοδρόμιο στο Τορόντο το απόγευμα της Δευτέρας, σκοτώνοντας 10 ανθρώπους και τραυματίζοντας άλλους 15.

Η αστυνομία του Τορόντο ανακοίνωσε ότι ο δράστης συνελήφθη περίπου 26 λεπτά αφότου έριξε το βαν πάνω σε δεκάδες πεζούς στην οδό Γιανγκ, στο κεντρικό τμήμα της μεγαλύτερης πόλης του Καναδά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ