Εκλογές θα γίνουν μόλις τελειώσουμε με τις εκκρεμότητες του Μνημονίου - iefimerida.gr

Εκλογές θα γίνουν μόλις τελειώσουμε με τις εκκρεμότητες του Μνημονίου

Εκλογές θα γίνουν μόλις τελειώσουμε με τις εκκρεμότητες του Μνημονίου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακόμη επακριβώς η ημερομηνία των εκλογών, επειδή υπάρχουν ορισμένες εκκρεμότητες που απορρέουν από το Μνημόνιο και πρέπει να διευθετηθούν, ανέφεραν αρμόδιες κυβερνητικές πηγές, ενώ η προκήρυξή τους αναμένεται να γίνει λίγο μετά την 25 η Μαρτίου

Οι ίδιες πηγές, όπως αναφέρει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήδσεων, δεν απέκλεισαν το γεγονός να καταρτιστεί πολυνομοσχέδιο, το οποίο να συμπεριλαμβάνει αυτές τις εκκρεμότητες και να τεθεί προς έγκριση στο υπουργικό Συμβούλιο εντός των επομένων ημερών.

Σχετικά με το ενδεχόμενο παραίτησης του αντιπροέδρου και υπουργού Οικονομικών Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς αναμένεται να εκλεγεί στην ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, κυβερνητικοί παράγοντες τόνισαν ότι «εφόσον επιθυμεί να παραιτηθεί, αυτό θα γίνει όποτε κρίνει ο ίδιος», ενώ δεν θεωρούν ως την πιθανότερη εκδοχή να αναλάβει το υπουργείο Οικονομικών ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Το απόγευμα ο Λουκάς Παπαδήμος θα συναντηθεί με τον υπουργό Υποδομών Μεταφορών και Δικτύων Μάκη Βορίδη και, όπως έγινε γνωστό, το κύριο αντικείμενο θα είναι η επιτάχυνση της επανεκκίνησης των μεγάλων έργων, ενώ δεν αποκλείεται να συζητηθεί και το νομοσχέδιο για τα ταξί, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχουν ακόμη ορισμένα ζητήματα που θα πρέπει να ρυθμιστούν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ