Ρομπάι: «130 εκ. στην Ελλάδα για να καλύψει το 70% των υποχρεώσεών της» - iefimerida.gr

Ρομπάι: «130 εκ. στην Ελλάδα για να καλύψει το 70% των υποχρεώσεών της»

Ρομπάι:«130 εκ. στην Ελλάδα για να καλύψει το 70% των υποχρεώσεών της»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την πρόοδο της Ελλάδας χαιρέτησε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι και παράλληλα ανακοίνωσε το ύψος και το είδος της βοήθειας που θα προσφερθεί στην Ελλάδα, προκειμένου να μπει στο δρόμο της ανάπτυξης.

Παρουσιάζοντας τα συμπεράσματα της συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου (1-2 Μαρτίου 2012), στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Χέρμαν Βαν Ρομπάι, έκανε ειδική αναφορά στην Ελλάδα, τονίζοντας ότι χαιρετίζει την πρόοδο που έχει επιτευχθεί στη χώρα.

Ανακοίνωσε ότι οι χώρες της ευρωζώνης και το ΔΝΤ πρόκειται να προσφέρουν 130 δισεκατομμύρια ευρώ, για να μπορέσει η Ελλάδα να καλύψει το 70% των υποχρεώσεών της προς τις Τράπεζες και υποστήριξε ότι η Κομισιόν θα πρέπει να βοηθήσει τεχνικά την Ελλάδα, για να μπει στον δρόμο της ανάπτυξης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ