«Χορηγία» 300 ευρώ στη Ν.Δ. από κάθε υποψήφιο για τις εκλογικές λίστες - iefimerida.gr

«Χορηγία» 300 ευρώ στη Ν.Δ. από κάθε υποψήφιο για τις εκλογικές λίστες

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ποσό των 300 ευρώ είναι υποχρεωμένος να καταβάλει κάθε ενδιαφερόμενος για μια θέση στις λίστες της Νέας Δημοκρατίας στις επερχόμενες εκλογές.
Οπως αναφέρεται στην σχετική εγκύκλιο που κυκλοφόρησε χθες, οι ενδιαφερόμενοι να πολιτευθούν θα πρέπει ως την Πέμπτη 15 Μαρτίου να καταθέσουν στα κεντρικά γραφεία της Λεωφόρου Συγγρού την αίτηση τους, ένα πιστοποιητικό λευκού ποινικού μητρώου και 300 ευρώ για τη Νέα Δημοκρατία.

Το ενδιαφέρον είναι ότι ακόμα και αυτοί οι οποίοι δεν θα μπουν τελικά στις λίστες ενημερώνονται πώς δεν θα πάρουν πίσω τα χρήματα που θα καταθέσουν, καθώς τα 300 ευρώ θα αποτελέσουν χορηγία στο κόμμα που
περνά δύσκολες οικονομικές στιγμές.

Ενδιαφέρον έχει πώς ένας ακόμα όρος για όσους έχουν διατελέσει βουλευτές στο παρελθόν, αναφέρει ότι παραιτούνται από κάθε δικαίωμα δικαστικής διεκδίκησης οποιουδήποτε ποσού αναδρομικά οφειλόμενων
αναπροσαρμογών της βουλευτικής τους αποζημίωσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ