Εδώ θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες] - iefimerida.gr

Εδώ θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]

Το καταφύγιο Hoanib Valley Camp στη Ναμίμπια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο γάμος του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ απέχει μόλις λίγες εβδομάδες, γι’ αυτό και δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός πως το ζευγάρι έχει επιλέξει το μέρος όπου θα περάσουν το μήνα του μέλιτος.

Εδώ θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 0

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας Χάρι και η ηθοποιός θα περάσουν το μήνα του μέλιτος χωρίς φανφάρες και τυμπανοκρουσίες και όσο το δυνατόν πιο ιδιωτικά γίνεται, με το περιοδικό Travel and Leisure αναφέρει πως ο προορισμός τους είναι η Ναμίμπια.

Εδώ θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 1

Σύμφωνα με το περιοδικό, μια πηγή επιβεβαίωσε πως το ζευγάρι επέλεξε τη Ναμίμπια γιατί η «νοτιοαφρικανική χώρα είναι γεμάτη με εμπειρίες που μπορεί να έχει κάποιος μία φορά στη ζωή του».

Εδώ θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 2

Όπως αναφέρει η «Sun», ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πιθανότατα θα μείνουν στο Hoanib Valley Camp, στο Καοκολάντ στη βορειοδυτική Ναμίμπια, το οποίο «περιβάλλεται από βουνά, αμμόλοφους και τεράστιες εκτάσεις ερήμου». Το θέρετρο είναι προφανώς «η μοναδική οργάνωση διατήρησης καμηλοπαρδάλεων παγκοσμίως» και το ειδυλλιακό περιβάλλον μοιάζει η ιδανική τοποθεσία για τους βασιλείς για να ξεκινήσουν την έγγαμη ζωή τους.

Εδώ θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 3

Το ζευγάρι έχει ήδη περάσει πολύ χρόνο στη νοτιοδυτική Αφρική. Στην αρχή της σχέσης τους, ο πρίγκιπας Χάρι προσκάλεσε την Μέγκαν στη Μποτσουάνα, ώστε να γνωρίσουν ο ένας τον άλλον μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Εδώ θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 4

Όπως αποκάλυψε ο πρίγκιπας στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του ζευγαριού μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα τους: «Κάναμε κάμπινγκ κάτω από τα αστέρια. Ήρθε και περάσαμε μαζί πέντε ημέρες, κάτι που ήταν απολύτως φανταστικό».

Εδώ θα περάσουν τον μήνα του μέλιτος ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ [εικόνες]  | iefimerida.gr 5

Ο πρίγκιπας εξήγησε πως στη Μποτσουάνα «ήμασταν πραγματικά οι δυο μας, κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για να σιγουρευτώ ότι θα είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε καλύτερα ο ένας τον άλλον».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ