Κεντήστε την Kate - iefimerida.gr

Κεντήστε την Kate

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Απ’ ό,τι φαίνεται ο πυρετός των βασιλικών γάμων προσέβαλε και τον κόσμο της χειροτεχνίας, που γιορτάζει το μεγάλο γεγονός με ένα κέντημα που έχει τη μορφή της Kate. Και αν θέλετε να το αποκτήσετε και να το κεντήσετε και να το κάνετε κάδρο, μαξιλαράκι, να το βάλετε στο προικοσύμφωνο, ή ό,τι άλλο μπορεί να γίνει με ένα κέντημα, κάντε ένα κλικ εδώ και θα είναι δικό σας.

Ωστόσο, το κέντημα Kate δεν είναι μόνο του, καθώς ο βασιλικός γάμος έχει εμπνεύσει ποικιλοτρόπως την DIY τέχνη που πλέον αποτελεί το αναμφισβήτητο trend της χρόνιας. Και για του λόγου το αληθές, υπάρχει και το Knit Your Own Royal Wedding (δηλαδή, Πλέξτε τον δικό σας Βασιλικό Γάμο) που είναι τόσο δημοφιλές ώστε ήδη βρίσκεται σε επανέκδοση. Με τις οδηγίες του βιβλίου θα μπορείτε να πλέξετε τη δική σας Βασίλισσα Ελισάβετ, τον Κάρολο, τον πρίγκιπα Χάρι, τον Αρχιεπίσκοπο, μια ποικιλία από καλεσμένους, ενώ το βιβλίο διαφημίζεται ως «το ένα ενθύμιο γάμου που κάθε ικανός χειροτέχνης πρέπει να έχει».Αν από την άλλη, δεν θέλετε να αγοράσετε ολόληρο το βιβλίο, με ένα κλικ εδώ θα βρείτε οδηγίες για το πώς θα πλέξετε το βασιλικό σκυλάκι ράτσας corgi -τα αγαπημένα της Ελισάβετ.

Αν από την άλλη, ο βασιλικός γάμος δεν είναι και πολύ του γούστου σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το blog της αναρχικής καλλιτέχνιδας Carrie Reichardt της οποίας η αντιβασιλική εκδοχή του γάμου μπορεί να σας ταιριάζει πιο πολύ. Η τελευταία της έκθεση ονομάζονταν “Mad in England” , απ’ όπου και το εναλλακτικά πιατάκια στις φωτογραφίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ