Ο «ακτιβιστής της Δεξιάς» κατά των ακροδεξιών εξτρεμιστών για τις παρελάσεις - iefimerida.gr

Ο «ακτιβιστής της Δεξιάς» κατά των ακροδεξιών εξτρεμιστών για τις παρελάσεις

Μάκης Βορίδης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ανάγκη μιας αυτοδύναμης κυβέρνησης μίλησε ο υπουργός Υποδομών Μάκης Βορίδης, ο οποίος εξαπέλυσε μίδρους κατά της Αριστεράς και απέδωσε τα επεισόδια στις παρελάσεις σε ακραία στοιχεία προερχόμενα τόσο από την Αριστερά και την Δεξιά.

Μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, ο κ. Βορίδης μίλησε για τις επερχόμενες εκλογές και την ανάγκη σχηματισμού μιας σταθερής και αυτοδύναμης κυβέρνησης.

«Η αξιόπιστη και ισχυρή κυβέρνηση, στην πραγματικότητα διασφαλίζει αφενός την εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος προς τους εταίρους και δανειστές και αυτό είναι απολύτως προαπαιτούμενο προκειμένου να εξασφαλιστεί η ομαλή χρηματοδοτική ροή της χώρας και αφετέρου εξασφαλίζει προς τους πολίτες την αναστροφή της υφεσιακής πορείας. Αν δεν υπάρχει αυτοδυναμία μετά τις εκλογές, είναι προφανές ότι δεν μπορούμε να έχουμε ξανά μια κυβέρνηση ειδικού σκοπού, θα έχουμε μια κανονική κυβέρνηση που θα πρέπει να κυβερνήσει συνολικά» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο κ. Βορίδης άσκησε σκληρή κριτική στην Αριστερά, η οποία βρίσκεται «στο απυρόβλητο» ενώ τάχθηκε κατά της οπλοφορίας στο σπίτι και ζήτησε αποτελεσματική αστυνόμευση.

Σε ότι αφορά τις παρελάσεις της 25ης Μαρτίου ο υπουργός Υποδομών ανέφερε ότι η παρέλαση πρέπει να αστυνομευτεί αποτελεσματικά, ενώ απέδωσε τα επεισόδια στις δυνάμεις της Αριστεράς και σε ορισμένους, όπως είπε, εξτρεμιστές της Δεξιάς.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ