Από την Μάνη μέχρι την Κάσο και την Ικαρία -6 εστιατόρια στην Αθήνα που φέρνουν την Ελλάδα στο πιάτο σου - iefimerida.gr

Από την Μάνη μέχρι την Κάσο και την Ικαρία -6 εστιατόρια στην Αθήνα που φέρνουν την Ελλάδα στο πιάτο σου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Oσοι αυτές τις γιορτές δεν κατάφεραν να ταξιδέψουν κι έμειναν στη πόλη, σίγουρα ένα γαστρονομικό απωθημένο θα το έχουν, καθώς δεν είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις υπέροχες συνταγές της ελληνικής επικράτειας.

Ψάξαμε και βρήκαμε ιδιαίτερα εστιατόρια που αγαπούν την παράδοση και την τιμούν, ώστε να αναπληρώσετε τον χαμένο χρόνο.

1) Χοχλιδάκι

Από τα πιο γνωστά στέκια του Χαλανδρίου, το Χοχλιδάκι φημίζεται για τις ελληνικές του συνταγές και τη μεγάλη ποικιλία σε μεζέδες και ούζα. Το χαρακτηριστικό του είναι ότι ο κατάλογός του ανανεώνεται τακτικά και κάθε φορά είναι αφιερωμένος σε μια συγκεκριμένη περιοχή της χώρας. Εδώ, λοιπόν, θα ταξιδέψετε από τις Κυκλάδες μέχρι την Κωνσταντινούπολη και θα ανακαλύψετε τα μικρά μυστικά της παραδοσιακής ελληνικής κουζίνας με μια εσάνς Ανατολής.

6 εστιατόρια που φέρνουν την Ελλάδα στο πιάτο σου, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ εστιατόρια Ελλάδα γεύσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ