Σπηλιωτόπουλος: «Η αλλαγή ηγεσίας δεν θα εξαγνίσει το ΠΑΣΟΚ» - iefimerida.gr

Σπηλιωτόπουλος: «Η αλλαγή ηγεσίας δεν θα εξαγνίσει το ΠΑΣΟΚ»

Άρης Σπηλιωτόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Tην πεποίθηση ότι η αλλαγή ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ δε θα αλλάξει το εκλογικό αποτέλεσμα εξέφρασε ο βουλευτής της ΝΔ Άρης Σπηλιωτόπουλος ο οποίος εκτίμησε πως μόνο η αυτοδυναμία μπορεί να εξασφαλίσει την πολιτική ομαλότητα.

Ο πρώην υπουργός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM, δήλωσε πως «η αλλαγή ηγεσίας δεν θα εξαγνίσει το ΠΑΣΟΚ», σημειώνοντας ότι ο κ. Βενιζέλος συμμετείχε «συμμετείχε σε μία πολιτική που μάς οδήγησε στην αποτυχία του πρώτου μνημονίου».

Ωστόσο είπε πως η μοναδική υποψηφιότητα Βενιζέλου για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ βοηθάει στη συσπείρωση του κόμματός του.

«Με την αυτοδυναμία αποφεύγεις την... τρομοκρατία μεταξύ των κομμάτων, είναι πολιτική σταθερότητα και αποφυγή των πολλαπλών εκλογικών αναμετρήσεων», επεσήμανε ο τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ και σημείωσε πως «εάν δεν υπάρξει μόνοιασμα του λαού σε εθνική συνεννόηση τότε η χώρα είναι καταδικασμένη να αποτύχει».

Ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε πάντως πως η ΝΔ ακόμη και με αυτοδυναμία δεν πρόκειται να συμπεριφερθεί αλαζονικά, αλλά θα επιδιώξει τη συνεννόηση με τις πολιτικές δυνάμεις εκείνες που πιστεύουν στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας, στη δημοκρατική ομαλότητα και στην ελεύθερη οικονομία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ