Πόσο αξίζουν τα εστιατόρια του διάσημου Τούρκου σεφ Salt Bae; - iefimerida.gr

Πόσο αξίζουν τα εστιατόρια του διάσημου Τούρκου σεφ Salt Bae;

Ο Τούρκος σεφ Νουσρέτ Γκοκσέ. Φωτογραφία: Instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έγινε διάσημος σε όλο τον κόσμο χάρη στην χαρακτηριστική κίνηση που κάνει για να αλατίσει το κρέας. Τώρα, δύο διάσημες επενδυτικές εταιρείες αναφέρουν πως η εταιρεία του Τούρκου Νουσρέτ Γκοκτσέ, εκτιμάται στα 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η επενδυτική εταιρεία Temasek με έδρα την Σιγκαπούρη και η βρετανική Metric Capital, εκτιμούν πως η εταιρεία D.ream, του ιδιοκτήτη των εστιατορίων Nusr-et αξίζει 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια.

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on Jan 3, 2018 at 10:06am PST


Τα εστιατόρια Nusr-et έγιναν διάσημα χάρη στον Νουσρέτ Γκοκτσέ, τον ιδιοκτήτη τους, που έγινε viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με το ψευδώνυμο «Salt Bae» το 2017, δημοσιεύοντας βίντεο που τον δείχνει να αλατίζει το κρέας με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο.

A post shared by Nusr_et#Saltbae (@nusr_et) on Nov 22, 2017 at 7:31am PST


Η κίνηση αυτή, του έχει ήδη αποφέρει πάνω από 12 εκατομμύρια οπαδούς στο Instagram και τον βοήθησε να ανοίξει εστιατόρια Nusr-Et στη Μέση Ανατολή, τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Nusr-et Salt Bae εστιατόρια τουρκος σεφ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ