Με DNA και αποτυπώματα ψάχνουν για σύνδεση της ληστείας στην Κηφισιά με αυτή στο σπίτι Πανταζή - iefimerida.gr

Με DNA και αποτυπώματα ψάχνουν για σύνδεση της ληστείας στην Κηφισιά με αυτή στο σπίτι Πανταζή

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το ενδεχόμενο οι ληστές που μπήκαν στο σπίτι του Λευτέρη Πανταζή στη Βουλιαγμένη τα ξημερώματα του Σαββάτου να είναι οι ίδιοι που μπήκαν στο σπίτι στην 52χρονου επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη στην Κηφισιά, εξετάζει η ΕΛ.ΑΣ.

Η ληστεία στο σπίτι του τραγουδιστή, όπως ο ίδιος εξήγησε μιλώντας στο iefimerida, έγινε τα ξημερώματα του Σαββάτου και ενώ ο ίδιος απουσίαζε στη Λάρισα για προγραμματισμένες εμφανίσεις. Οι δύο δράστες φορούσαν κουκούλες και γάντια, ενώ ο ένας από αυτούς κρατούσε πιστόλι. Ακινητοποίησαν τις δύο οικιακές βοηθούς, από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης που βρίσκονταν στο ισόγειο.

Οι ληστές άρπαξαν περίπου 1.000 ευρώ που ανήκαν στις οικιακές βοηθούς και στη συνέχεια ανέβηκαν στους επάνω ορόφους απ’ όπου φαίνεται να άρπαξαν πανάκριβα ρολόγια από την προσωπική συλλογή του τραγουδιστή, η αξία των οποίων φαίνεται να ξεπερνά τις 150.000 ευρώ.

Μετά τη ληστεία στην Κηφισιά, με τον βαρύτατο τραυματισμό του 52χρονου επιχειρηματία, οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, ενημέρωσαν τους συναδέλφους τους του τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά της Ιδιοκτησίας προκειμένου να συνεκτιμηθεί η συγκεκριμένη επίθεση και να επιχειρηθεί πιθανή ταυτοποίησή της μέσω των αποτελεσμάτων των εγκληματολογικών εργαστηρίων.

Τον τελευταίο μήνα το συγκεκριμένο «δίδυμο» ληστών φαίνεται να είχε προβεί σε άλλες τέσσερις ληστείες με παρόμοιο τρόπο.

Ο ίδιος ο τραγουδιστής, μιλώντας σοκαρισμένος στο iefimerida.gr τόνισε ότι «Εγώ είμαι στην Ιταλία. Αύριο θα γυρίσω στην Ελλάδα. Οταν έγινε, ήμουν στη Λάρισα και αμέσως έφυγα για Ιταλία. Μπήκαν στο σπίτι από μια πόρτα που δεν είχε κλείσει καλά, από ότι μου είπαν τα κορίτσια. Ελειπαν και τα παιδιά από την ασφάλεια του σπιτιού, γιατί ήμασταν στην Λάρισα μαζί. Εψαξαν το σπίτι, κατέβηκαν στην κουζίνα που κοιμούνται τα κορίτσια και με απειλή όπλου τους πήραν 1.000 ευρώ».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία Κηφισιά Λευτέρης Πανταζής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ