Ο Λευτέρης Πανταζής σοκαρισμένος στο iefimerida για τη ληστεία: «Αφού τα κορίτσια είναι καλά... -Είχα ακριβά ρολόγια» [ηχητικό] - iefimerida.gr

Ο Λευτέρης Πανταζής σοκαρισμένος στο iefimerida για τη ληστεία: «Αφού τα κορίτσια είναι καλά... -Είχα ακριβά ρολόγια» [ηχητικό]

Φωτογραφία: NDPphoto-Iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την ένοπλη ληστεία στο σπίτι του στη Βουλιαγμένη μίλησε ο Λευτέρης Πανταζής στο iefimerida.gr, αναφέροντας σοκαρισμένος για το συμβάν ότι το κυριότερο για τον ίδιο είναι ότι οι οικιακές βοηθοί είναι καλά στην υγεία του.

Ο γνωστός τραγουδιστής δήλωσε για το ατυχές συμβάν στο σπίτι του «Εγώ είμαι στην Ιταλία. Αύριο θα γυρίσω στην Ελλάδα. Οταν έγινε, ήμουν στη Λάρισα και αμέσως έφυγα για Ιταλία. Μπήκαν στο σπίτι από μια πόρτα που δεν είχε κλείσει καλά, από ότι μου είπαν τα κορίτσια. Ελειπαν και τα παιδιά από την ασφάλεια του σπιτιού, γιατί ήμασταν στην Λάρισα μαζί. Εψαξαν το σπίτι, κατέβηκαν στην κουζίνα που κοιμούνται τα κορίτσια και με απειλή όπλου τους πήραν 1.000 ευρώ».

Εν συνεχεία ο Λευτέρης Πανταζής συμπλήρωσε για τις δύο γυναίκες που εργάζονται στο σπίτι του «Αφού οι κοπέλες είναι καλά. Τα αντικείμενα και τα πράγματα άνθρωποι τα κάνουν. Αφού είναι υγιέστατες, αλλού πυροβολήθηκε άνθρωπος. Είχα και ακριβά και φτηνά ρολόγια. Δεν ξέρω πόσα ήταν. Θα δούμε όταν γυρίσω τη ζημιά».

Ο Λευτέρης Πανταζής στο iefimerida.gr για τη ληστεία

Ο Λευτέρης Πανταζής σοκαρισμένος στο iefimerida για τη ληστεία: «Αφού τα κορίτσια είναι καλά... -Είχα ακριβά ρολόγια» [ηχητικό] | iefimerida.gr 0

Ξημερώματα Σαββάτου μπούκαραν

Η ληστεία έγινε, τα ξημερώματα του Σαββάτου και συγκεκριμένα στις 04:30 π.μ., οπότε και εισέβαλαν δύο άγνωστοι στην τριώροφη μεζονέτα του τραγουδιστή στη Βουλιαγμένη, παραβιάζοντας πόρτα ισογείου. Φορούσαν κουκούλες και μάσκες και κρατούσαν όπλο.

Ο Λευτέρης Πανταζής σοκαρισμένος στο iefimerida για τη ληστεία: «Αφού τα κορίτσια είναι καλά... -Είχα ακριβά ρολόγια» [ηχητικό] | iefimerida.gr 1

Ο τραγουδιστής απουσίαζε σε περιοδεία εκτός Αθηνών (Λάρισα) και στο σπίτι βρίσκονταν μόνο οι δύο οικιακές βοηθοί από χώρες της πρώην Σοβιετικής Ενωσης. Οι κακοποιοί με την απειλή του όπλου απέσπασαν 1.000 ευρώ από τις οικιακές βοηθούς και μια συλλογή ρολογιών αξίας περίπου 150.000 ευρώ.

Αυτό που προβληματίζει την ΕΛ.ΑΣ είναι ότι η συγκεκριμένη ληστεία έχει κοινή χαρακτηριστικά με εκείνη της αιματηρής απόπειρας ληστείας στην Κηφισιά καθώς οι δράστες φορούσαν κουκούλες, γάντια και ήταν ένοπλοι.

Επίσης προβληματίζει το γεγονός ότι έχουν συμβεί 3-4 παρόμοια περιστατικά τις τελευταίες ημέρες στις περιοχές των νοτίων προσαστείων Βούλα, Βουλιαγμένη, Γλυφάδα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ