«Έσπασε η καρδιά μου όταν στα Όσκαρ είπε στα ελληνικά, μαμά σ΄αγαπώ πολύ! » - iefimerida.gr

«Έσπασε η καρδιά μου όταν στα Όσκαρ είπε στα ελληνικά, μαμά σ΄αγαπώ πολύ! »

«Έσπασε η καρδιά μου όταν γιος μου
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η «μαμά των Όσκαρ» όπως την αποκαλούν, Πέγκυ Πείν Κωνσταντίνου, εξομολογείται ότι έσπασε η καρδία της όταν ο γιος της Αλεξάντερ, της αφιέρωσε το βραβείο σκηνοθεσίας που του απονεμήθηκε για την ταινία «Οι απόγονοι», λέγοντας στα ελληνικά «μαμά σ΄ αγαπώ πολύ»!

«Με χτύπησε στην καρδιά» αποκαλύπτει στο «Έθνος της Κυριακής» η μαμά του ελληνικής καταγωγής σκηνοθέτη Αλεξάντερ Πέιν, στα ελληνικά Παπαδόπουλου, για την κίνηση αυτή του γιου της στο Kodak Theater που θεωρήθηκε μάλιστα και ως η πιο τρυφερή στιγμή της φετινής απονομής.

«Δεν το περίμενα», συνέχισε. «Είμαι χαρούμενη για τον Αλεξάντερ, εγώ, ο πατέρας του και τα αδέλφια του. Είμαστε περήφανοι».

Η ίδια μιλάει ελληνικά και κρατάει δεσμούς με την πατρίδα της, ενώ αποκαλύπτει ότι τον περασμένο Νοέμβριο, όταν ο σκηνοθέτης είχε επισκεφτεί τη χώρα για να δώσει το παρόν στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης, πήγαν να τον συναντήσουν 13 ξαδέλφια του από την Αθήνα και το Αίγιο!

Στη συνέντευξη που παραχώρησε αποκάλυψε ότι το σινεμά ήταν η μεγάλη αγάπη του γιου της από την παιδική του, κιόλας, ηλικία, καθώς από μικρός πήγαινε στον κινηματογράφο τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα, ενώ στο σπίτι έβλεπε διαρκώς ταινίες.

Ο Αλεξάντερ Πέιν δεν μεγάλωσε σε μια τυχαία γειτονιά της Ομάχα στην Αμερική, καθώς στην ίδια περιοχή έμεναν τόσο ο τρίτος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο, Γουόρεν Μπάφετ, όσο και βραβευμένος με Γκράμι μουσικός παραγωγός Τομ Γουέρ.

Αν και όπως αποκαλύπτει η μητέρα του το όνειρό της ήταν να τον δει να αγορεύει στις αίθουσες των δικαστηρίων, αισθάνεται ευχαριστημένη που τελικά επέλεξε να κάνει αυτό που πραγματικά ήθελε και ονειρευόταν.

Η καταγωγή της οικογένειας είναι από το Διακοφτό Αχαΐας. Ο παππούς του Αλεξάντερ, ξεκίνησε τη δεκαετία του 1950 με τη γερμανίδα σύζυγό του για την Ομάχα, όπου και άνοιξαν εστιατόριο.

Η ίδια γεννήθηκε στην Αλαμπάμα. Ο πατέρας της ήταν από τη Λιβαδειά και η μητέρα της από την Ερμούπολη της Σύρου. Οι ελληνικές ρίζες της την ακολουθούν σε όλη της τη ζωή, μάλιστα κάποια περίοδο εγκαταστάθηκε στην Αθήνα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ